CAPPADOCIA perla Asiei Mici, 8 zile, de la 273 euro

CAPPADOCIA  perla Asiei Mici, 8 zile, de la 273 euro

DATA PLECARII 

30.10.2020- 06.11.2020 

PRET 

-cu mic dejun  273 EURO

-cu demipensiune (mic dejun+cina) 373 EURO

images (1)

Daca esti pasionat de istoria antica, de misterele subteranelor, de umbrele desertului si de legendele hornurilor zanelor aceasta excursie este pentru tine. Vei fi fascinat de formele reliefului: de conurile, trunchiurile, scorburile si ascunzatorile ce se gasesc numai aici, de misterioasele orase subterane despre care stim atat de putine lucruri, de monumentele antice unice in lume, de bisericile cioplite intr-o piatra atat de rezistenta si totusi atat de usor de modelat. Vino sa admiri privelisti unice, sa gusti dintr-o cultura straveche inrudita cu a noastra, vino sa cunosti oamenii locului si sa te lasi impresionat de creatiile lor. Vino sa cunosti cel mai bun ghid din Turcia sub bagheta caruia mistere ti se vor dezvalui si povesti ti se vor povesti.  Vino sa vezi cum sunt urziti pereti de stanca, vino sa afli ce sunt caravanseraiurile si sa te desfeti cu dansul ritualic al dervisilor rotitori, vino sa iti imbogatesti cultura cu poeziile inteleptului Rumi si sa descoperi comorile locului. Citeste aici

Punem la dispozitie un grup vesel, hoteluri de 5-4*, mancare cum numai la all inclusive poti gasi, bilet de avion cursa directa, cei mai buni ghizi, autocare de lux,  si distractie cat cuprinde!

Vezi aici cum au fost turele precedente (da un click):

SERIA 2

SERIA 1

64edf4bb-map_08o06208h05x000000

CE VIZITAM

ZIUA 1

Sosire în Antalya

Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va însoţi la hotel. Cazare la hotel și vom servi un cocktail de bun venit. Veţi petrece noaptea în Antalya.

 ZIUA 2

Mănăstirea Mevlana – Cappadocia

Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc în evul mediu timpuriu și este și în zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se află mormântul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa mănăstire Mevlana, locul în care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Mănăstirea, transformată astăzi într-un muzeu al artelor islamice, găzduiește adevărate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți înnopta în Cappadocia.
ZIUA 3

Göreme

În Goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul National Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate în tuful calcaros. De aici călătorim către capela Sfântul Simon, care este cunoscut si ca “Valea Calugarilor” sau “Valea Coșurilor de fum” În cele din urma veți vizita din exterior vârful celui mai înalt con din tuf calcaros din Uchisar. După-amiază vom vizita un atelier de țesut covoare unde veți cunoaște întregul proces începând cu producerea materialelor: bumbac, mătase și lâna, până la țeserea produsului finit. În cele din urmă vom face o plimbare în frumoasa vale Avanos, renumită pentru arta ceramicii. Opțional puteți participa la excursia de jumătate de zi la Valea Ihlara și orașul subteran. Veți înnopta în Cappadocia.
ZIUA 4

Carierele de tuf calcaros din Cappadocia

Regiunea Cappadocia egalează peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros în interiorul carora sunt încastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a împraștiat în zona cantitati imense de cenușa de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul influențelor climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adânci. Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat în secolul 7. Mai târziu au urmat calugarii care au ctitorit aici biserici, capele, manastiri și schituri, sculptând roca vulcanica. Cazare în zona Cappadocia.
ZIUA 5

Obrukhan – Antalya

Vom părăsi Cappadocia și ne vom îndrepta către faimosul caravanserai Obrukhan din timpul imperiului Selgiuc. În drumul de întoarcere către Antalya vom continua călătoria prin minunații munți Taurus. În Antalya veți fi cazați în ultimele trei nopți.

ZIUA 6

Antalya – cascada Karpuzkaldran

Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera turceasca. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, aici prospera o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minaret. Pe Kalekapisi, „poarta cetaii”, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al forticației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul excursiei este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldran.
ZIUA 7

Zi liberă pentru relaxare

Aveți la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitate de participare la excursii opționale fascinante. Cazare în zona Antalya.
ZIUA 8

Zborul de întoarcere acasă

Mic dejun. Transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere.

cappadocia1

Prețul include:

-Bilet de avion dus-întors Bucuresti-Antalya cu o companie aeriană renumită

– Taxa de aeroport

– Transfer: Aeroport-hotel-aeroport.

– Cazare în hoteluri de lux de 4 și 5 stele

– Mic dejun bogat

– Ghid vorbitor de limba română

– Biletele de intrare la toate obiectivele din circuit in varianta cu demipensiune. Pentru varianta cu mic dejun intrarile la obiective nu sunt incluse

– Transport de lux cu mijloace de transport dotate cu instalație de aer condiționat până la principalele destinații

– Bagaj de mana de 5 kg si bagaj de cala de 20 kg incluse

Tariful nu include:

– Asigurare medicală  (solicita oferta la noi)
– Pachet cina 7 seri: 100 euro/ persoană (in cazul pachetului cu demipensiune acestea sunt incluse)
– Plată suplimentară pentru cameră single: 130 euro/ persoană. (doar daca se doreste camera single, daca nu aveti partener dar doriti partaj va asiguram noi tovaras de camera si nu este necesara achitarea suplimentului single)

OPTIONALE  (se platesc la fata locului si nu fac parte din incasarile agentiei)

Tarifele sunt informative, mai pot suferi mici modificari pana in toamna:

 –              Seara Turceasca  – 45 euro/pers;

–              Valea Ihlara si Orasul subteran- 55 euro/pers;

–              Ceremonia Sema (dansul dervisilor rotitori) – 20 euro /pers;

–              3 prânzuri – 30 euro/pers.

–              1 pranz- 15 euro/pers

–              Zborul cu balonul 250 euro/pers

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

ASIGURAREA MEDICALA ESTE OBLIGATORIE! Puteti sa o incheiati prin noi, va rugam solicitati oferta

Acte necesare –  pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania

a

Inscrieri si plati la acest buton:

Pentru varianta cu demipensiune

Pay

 • sau cash la sediul nostru
 • sau click AICI ca sa ne ceri factura cu care poti plati la banca
 • sau solicita prin email vikingul.saltaret@yahoo.com
 • sau suna la 0770558112
 • Inscrierile sunt considerate valabile numai dupa plata integrala

CE SA LUATI CU DUMNEAVOASTRA

 • Pasaportul, asigurarea medicala de calatorie, biletele de avion
 • Bani: cash (dolari sau euro)/card de credit
 • Pantofi confortabili pentru mers pe teren accidentat, pantofi sport, preferabil
 • Medicamentele necesare fiecaruia dupa caz
 • Kit de prim ajutor – pastile, bandaje, un desinfectant, etc
 • Camera cu carduri de memorie suplimentare si baterii.
 • Imbracaminte lejera pentru zilele calde dar si
 • Imbracaminte groasa
 • Obiecte de igiena personala

SANATATE

Este responsabilitatea fiecarui calator sa isi verifice starea de sanatate inaintea calatoriei.  Ghidul isi rezerva dreptul de a exclude orice calator de la toata excursia sau de la o parte, daca in opinia liderului de grup persoana respectiva nu este in masura sa finalizeze traseul din cauza starii de sanatate.

INFORMATII IMPORTANTE

-Pentru plata excursiei in RON se foloseste cursul BNR din ziua platii + 2% coeficientul de risc valutar.

-Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

-Cazarile sunt cele mentionate in program sau altele similare. Prin similare se intelege un alt hotel, dar cu aceleasi facilitati si cu acelasi numar de stele. Hotelurile vor fi prezentate cu 1 saptamana inainte de plecare.

-Agenția de turism Vikingul Saltaret nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale situatii neprevazute care pot aparea in timpul excursiilor: intarzierea sau defectarea mijloacelor de transport, imbolnavirea turistilor, accidente, situatii de urgenta, revolutii locale, stari conflictuale izbucnite in timpul excursiei. De asemenea, odata ce turistul efectueaza plata catre achizitionarea unei astfel de excursii, banii nu se mai pot returna deoarece acestia au fost deja achitati catre Touroperatorul local.

CONDITII DE ANULARE

a) 50% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b) 70% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 60-30 zile calendaristice înainte de data plecării;

c) 100% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 30-0 zile înainte de data plecării.

REGULI PRIVIND TRASEUL

Intentionam sa respectam itinerariul zilnic. In cazul in care se va ivi o situatie neprevazuta, este posibil sa facem mici schimbari. Datorita regiunilor vizitate si al vremii, calatoria poate sa fie imprevizibila uneori. Orice interval orar mentionat este aproximativ si poate varia in functie de circumstantele locale.

TRANSPORT

La fata locului ne vom deplasa cu autocar, sau vom merge pe jos.

ALTE OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Turcia conform standardelor proprii. Unitatile de cazare mentionate in program pot  fi modificate, oferindu-se alternative similare.

Insotitorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Compania/companiile aeriene precum si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia organizatoare va informa agentiile revanzatoare precum si turistii directi asupra eventualelor modificari  ce pot interveni independent de vointa sa  si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.

Agentia nu este responsabila  pentru eventualele modificari ale taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti ( companie de aviatie, respectiv autoritatile locale). Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene care opereaza zborul. Daca atunci cand ajungeti la destinatie, dupa ce ati trecut mai intai pe la ghiseul „Control pasapoarte”, ati remarcat faptul ca bagajul care trebuie recuperat din locul special amenajat lipseste, va rugam sa nu parasiti aeroportul, ci sa depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie.

Cazarile se fac in camere de tipul double standard (twin sau one double bed), tripla, single (doar daca se achita suplimentul de camera single). In cazul in care nu doriti suplimentul de camera single, puteti opta pentru partaj in camera dubla sau tripla.

Agentia nu este raspunzatoare pentru conditiile oferite de hoteluri. Distributia camerelor de hotel se face de catre receptiile acestora iar eventualele problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de turist direct la receptie.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

In cazul in care nu mai puteti participa la excursie din diferite motive, sumele platite NU se returneaza.

NOTA

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.