Despre Noi

OROBOROS
CINE SUNTEM?
O echipa tanara, dinamica si “proaspata”, gata sa creeze pentru tine excursii incredibile, circuite in cele mai exotice locuri de pe glob si vacante de neuitat alaturi de familie si prieteni, la preturi care bat orice concurenta.

CUM S-A NASCUT VIKINGUL SALTARET?
Simplu, din marea noastra dragoste pentru calatorii si aventura! Si nu doar atat! Am decis sa oferim si romanilor posibilitatea de a calatori catre destinatii exotice la care pana acum doar au visat, la preturi foarte accesibile. Cum se face asta? Calatorind personal in acele locuri si cautand chiar acolo, la fata locului, cele mai bune servicii si cele mai bune preturi, testand pe propria noastra piele ceea ce oferim prietenilor nostri calatori. Si nu a fost simplu! Ca la orice nastere, inceputul e mai greu, dar ce urmeaza dupa, merita orice efort. Merita sa vedem zambetul pe buzele prietenilor nostri calatori, merita sa le simtim tristetea atunci cand vacanta se apropie de sfarsit. Dar ceea ce ne impinge din spate, ca vantul in velele umflate, este numarul mare de prieteni pe care reusim sa ii facem in calatoriile noastre. Ei bine, calatorind cu grupuri de oameni minunati care au aceleasi pasiuni ca si noi, reusim sa ramanem vesnic tineri si pasionati de descoperirea tainelor planetei care ne adaposteste temporar. Daca simti si tu in acelasi fel, vino in randurile Vikingilor Saltareti si descopera lumea alaturi de noi!

CARE ESTE OBIECTIVUL NOSTRU?
Sa iti oferim, cu maxima seriozitate si profesionalism, vacantele la care visezi, sa te ajutam sa gasesti cele mai convenabile modalitati de deplasare si cazare in calatoriile de afaceri pe care le intreprinzi si sa iti oferim relaxarea necesara dupa un an greu de munca.

PUNCTELE NOASTRE FORTE:
Increderea in propriile forte
Seriozitatea
Daruirea
Dorinta de a va face fericiti pe voi, dragii nostrii calatori peste mari si tari
Tineretea
Umorul

DE CE VIKINGUL SALTARET?
Pentru ca vikingii sunt puternici, determinati, seriosi, cuceritori si neinfricati…dar au si o maaaare doza de umor la bord! Prin urmare sunt mereu saltareti si dornici de noi aventuri. Nu crezi? Vino sa vezi!

CE TREBUIE SA FACI?
Sa ne destainui visele si dorintele tale. ATAT! De restul ne ocupam noi!

….SI ACUM CE URMEAZA?
TOTUL! Vino la noi! Intra in randurile Vikingilor Saltareti si vom porni impreuna in aventuri in jurul lumii!

1797564-thors_hammer_big

11 comments on “Despre Noi

  1. Buna ziua, in principiu vara organizam excursia respectiva la & izvoare. Am retinut emailul si va introducem in lista de newslettere. O sa fiti informat asupra tuturor excursiilor viitoare si va asteptam cu mare drag alaturi de noi

 1. Am aflat de voi acum și fiindcă îmi plac călătoriile, vreau și eu sa primesc ofertele . Mulțumesc.

  1. Buna ziua si multumim pentru interesul acordat. Desigur , avem licenta si asigurare valabila conform normelor legii. Toate aceste documente sunt prezente aici pe situl nostru pentru a putea fi vizualizate si verificate de oricine la orice ora. Le gasiti in josul paginii la butonul DOCUMENTELE COMPANIEI. V-am raspuns si pe emailul lasat de dumneavoastra numai ca acest email a fost fals, prin urmare mesajul nostru s-a intors inapoi. Poate atunci cand veti lasa un email real vom putea sa va trimitem toate informatiile solicitate. Va asteptam cu drag in excursiile noastre si poate vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa ne distram impreuna.
   Aici aveti un link direct spre acest buton.
   http://www.vikingul-saltaret.com/documentele-companiei/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.