BBBNNN

Festivalul UNDERLAND, cramele Moldovei, istorie si ciocolata delicioasa, 3 zile, 690 lei

Festivalul UNDERLAND, cramele Moldovei, degustare de vinuri, istorie si ciocolata delicioasa, 3 zile, 690 lei

PERIOADA: 27 – 29 noiembrie

PRET 690 LEI

Inceputul iernii poate fi duuuuuuulce si petrecaret, cu degustare de vinuri si plimbare in subteranele pline de butoaie ale Moldovei, asa cum niciodata nu ai mai petrecut!

Ce inseamna festivalul UNDERLAND? Inseamna intampinarea iernii asa cum numai moldovenii stiu, cu vinuri care curg in valuri, carnaval, muzica, concerte, inseamna REVOLUTIA VINULUI, lupta impotriva intunericului iernii! Von celebra devotamentul Vinului fata de adevaratele valori general-umane: caldura, dragostea, pacea si sanatatea!

5 km din galeriile de la Milestii Mici se vor transforma miraculos in 5 kilometri de petreceri si muzica stradala. Ne așteapta multe ore de petrecere! Pe cele 3 scene ale festivalului vor canta 30 de trupe din Moldova și de peste hotarele ei, in stil jazz, pop, funky. In 2020, oaspetii se vor bucura de cele mai alese bucate, la cele 12 restaurante si terase. Ei vor putea gusta de la mancare traditionala, pana la dulciuri, cafea, vin si vin fiert. Ce ar putea ascunde beciurile Milestii Mici in afara de aroma imbatatoare de vin, mii de butoaie, racoarea labirintitelor de piatra si decenii de istorie? Underland Wine&Music Fest este primul si unicul festival subteran al vinului si muzicii stradale din lume, care se desfasoara integral sub pamant, in legendarele crame de la Milestii Mici si adună peste 100 de artisti si cantareti de strada, jongleri, magicieni si statui vii.

VINO SA SARBATORIM IMPREUNA INTRAREA IN IARNA, APROPIEREA SARBATORILOR, VREMEA COLINDELOR!

CUM NE-AM DISTRAT TURA PRECEDENTA? CLICK AICI

B

POTI PLATI CHIAR ACUM CU CARDUL IN LEI APASAND ACEST BUTON

Pay

 • sau poti solicita factura pentru avans pe email
 • sau poti plati cash la sediul nostru
 • sau poti depune banii in lei in urmatorul cont: Vikingul Saltaret, banca Transilvania, cont lei RO75BTRLRONCRT0288301901

BBV BB

ZIUA 1

Dimineata devreme la 6 fix pornim catre vecinii moldoveni iar dupamasa o rezervam unui minuat tur de oras Chisinau. Vom tropai veseli pe strazile capitalei vecine si vom afla multe lucruri interesante despre istoria locurilor. Se viziteaza: Bulevardul Stefan cel MareParcul CentralGradina Publica Stefan cel MareAleea Clasicilor, Catedrala Nasterii DomnuluiClopotnita si Arcul de TriumfParlamentul Republicii MoldovaPalatul PrezidentialGara centralaBiserica Ciuflea si Complexul Memorial „Eternitate”.

Seara ne cazam la un hotel fain de tot de 4* in zona centrala pentru a putea sa iesiti la barurile si cluburile locale. Timp liber

VEZI HOTELUL AICI

ZIUA 2

MIC DEJUN

Plecam dimineata de la hotel, dupa micul dejun si ne indreptam catre magazinul fabricii de ciocolata Bucuria unde ne vom aminti de gustul copilariei sorbind din uitatul lapte de pasare si savurand diverse sortimente de ciocolata care mai de care mai apetisante.  Continuam spre Orheiul Vechi unde vom face un scurt tur al obiectivelor istorice locale: Cetatea Medievala, ctitoria lui Alexandru cel Bun si Manastirea Rupestra amplasata intr-o stanca la 100 m inaltime, alcatuita din mai multe compartimente aflate pe trei niveluri: acareturile, trei chilii si clopotnita. Continuam cu Baia Tatareasca pentru a vedea cum se traia in epoca Hoardei de Aur. Tot la Orheiul Vechi vizitam Muzeul de Istorie si Etnografie, gazduit intr-o casuta in stil neoromanesc.

De aici plecam spre Cramele Milestii Mici la Festivalul Underland si incepem distractia !

Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Chisinau si daca doriti aveti timp liber pentru a continua distractia in cluburile locale.

ZIUA 3

MIC DEJUN

Dupa micul dejun pornim catre renumita crama/oras subteran CRICOVA unde vom participa la un minunat tur si o degustare de vinuri pentru ca nu putem sa ajungem in zona si sa nu trecem si pe la aceast loc de poveste. Dupa ce ne cherchelim bine drumul de intoarcere catre casa ni se va parea mai scurt si mai vesel asa ca nici nu vom simti cum, pe inserat, ajungem la Bucuresti.

BBVC

Pay

Pretul include:

 • 2 nopti cazare hotel 4* Chisinau central VEZI AICI HOTELUL 
 • 2 mic dejun
 • Transport cu autocar sau microbuz clasificat, in functie de numarul de turisti
 • Ghid specializat
 • Ghid local

 Pretul nu include:

 • Intrari la cluburi, discoteci, etc
 • bilet intrare FESTIVALUL UNDERLAND 250 lei moldovenesti (aprox. 62 lei romanesti)
 • taxa acces Orheiul Vechi 10 lei moldovenesti (aprox. 2,50 lei romanesti)
 • alte mese decat cele prevazute in program
 • suveniuri, vinuri, dulciuri, cheltuieli personale
 • pachet degustare vinuri la crama CRICOVA 710 lei moldovenesti (aprox. 177 lei romanesti) care include:

-degustare 5 tipuri de spumante

-Platou cu cașcaval, betisoare de cascaval, apa

-Vizitarea străzilor subterane

-Secția de maturare a vinurilor

-Secția de producere a Spumantului classic

-Colecția Națională și Complexul de Degustare

-Cinematograf

BBB

ALTE INFORMATII

VA RUGAM SA AVETI BANI SCHIMBATI DIN ROMANIA DEOARECE PROGRAMUL NU NE PERMITE SA OPRIM LA CASE DE SCHIMB VALUTAR PE DRUM

Supliment camera single 350 lei (doar daca nu doriti sa impartiti camera cu altcineva)

(Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.)

Pentru copii sub 10 ani cazati in camera cu parintii se acorda o reducere de 200 lei

La inscriere se achita minim 400 lei.                                            

Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 10 de zile inaintea plecarii.

ASIGURAREA MEDICALA ESTE OBLIGATORIE!

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania

Minorii care nu calatoresc insotiti de ambii parinti trebuie sa prezinte la vama documentele din care sa rezulte acordul unuia dintre parinti sau al ambilor parinti, dupa caz. Recomandam sa aveti si o fotocopie a documentelor ce poate fi oprita la vama. In cazul in care copiii nu sunt insotiti de niciunul dintre parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta si Certificat de cazier judiciar.

CE SA LUATI CU DUMNEAVOASTRA

 • Pasaportul sau cartea de identitate, asigurarea medicala de calatorie
 • Bani: cash euro/card de credit
 • Pantofi confortabili pentru mers pe teren accidentat, pantofi sport, preferabil
 • Costum de baie+ un mic prosop
 • Medicamentele necesare fiecaruia dupa caz
 • Kit de prim ajutor – pastile, bandaje, un desinfectant, etc
 • Camera cu carduri de memorie suplimentare si baterii.
 • Imbracaminte adecvata
 • Pelerina de ploaie
 • Obiecte de igiena personala

SANATATE

Este responsabilitatea fiecarui calator sa isi verifice starea de sanatate inaintea calatoriei.  Ghidul isi rezerva dreptul de a exclude orice calator de la toata excursia sau de la o parte, daca in opinia liderului de grup persoana respectiva nu este in masura sa finalizeze traseul din cauza starii de sanatate.

INFORMATII IMPORTANTE

-Pentru plata excursiei in RON se foloseste cursul valutar din ziua platii + 2% coeficientul de risc valutar.

-Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

-Cazarile sunt cele mentionate in program sau altele similare. Prin similare se intelege un alt hotel, dar cu aceleasi facilitati si cu acelasi numar de stele. Hotelurile vor fi prezentate cu minim 1 saptamana inainte de plecare.

-Agenția de turism Vikingul Saltaret nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale situatii neprevazute care pot aparea in timpul excursiilor: intarzierea sau defectarea mijloacelor de transport, imbolnavirea turistilor, accidente, situatii de urgenta, revolutii locale, stari conflictuale izbucnite in timpul excursiei. De asemenea, odata ce turistul efectueaza plata catre achizitionarea unei astfel de excursii, banii nu se mai pot returna deoarece acestia au fost deja achitati catre Touroperatorul local.

CONDITII DE ANULARE

In cazul in care nu mai puteti participa la excursie din diferite motive, banii achitati NU SE MAI RETURNEAZA deoarece ei au fost deja achitati catre partenerii locali pentru rezervari.

REGULI PRIVIND TRASEUL

Intentionam sa respectam itinerariul zilnic. In cazul in care se va ivi o situatie neprevazuta, este posibil sa facem mici schimbari. Datorita regiunilor vizitate si al vremii, calatoria poate sa fie imprevizibila uneori. Orice interval orar mentionat este aproximativ si poate varia in functie de circumstantele locale.

TRANSPORT

La fata locului ne vom deplasa cu autocar, microbuz sau vom merge pe jos.

ALTE OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Republica Moldova conform standardelor proprii.

Insotitorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie.

Cazarile se fac in camere de tipul double standard (twin sau one double bed), tripla, single (doar daca se achita suplimentul de camera single). In cazul in care nu doriti suplimentul de camera single, puteti opta pentru partaj in camera dubla sau tripla.

Agentia nu este raspunzatoare pentru conditiile oferite de hoteluri. Distributia camerelor de hotel se face de catre receptiile acestora iar eventualele problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de turist direct la receptie.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.