HAI LA MARE! Hai la Nisipurile de Aur! 3 zile, 800 lei

HAI LA MARE! Hai la Nisipurile de Aur! 3 zile, 800 lei

DATA PLECARII  21-23 august

PRET 800 lei

In miez de vara soarele dogoreste si iti doresti o evadare la mare, la soare! Totusi, esti un Viking Saltaret si iti plac misterele, traditiile strabunilor traci, legendele, locurile incarcate de mister si energii puternice. Ei bine, am conceput pentru tine un alt program special, o excursie cum alta nu-i asa cum te-am obisnuit si pana acum. Vei avea parte de vizite in locuri minunate, vei sta o zi intreaga la plaja si garantam un weekend de vis. Vom ajunge la antica capitala a Bulgariei, Pliska, construita pe ruinele trace, ne vom zbengui pe la pesterile albe, important centru energetic al planetei, ne vom juca printre copacii din padurea impietrita, vom incerca sa aflam unde a fost candva misterioasa ATLANTIDA si apoi vom merge la cel mai mare parc istoric din lume unde vom degusta un pranz traditional ca pe vremea strabunilor traci si vom recrea activitati iubite de strabunii nostri alaturi de o echipa inimoasa care ne asteapta cu bratele deschise intr-o lume legendara.

CE HOTEL AM REZERVAT PENTRU TINE? DA UN CLICK CHIAR AICI SI VEI AFLA TOTUL DESPRE EL

Plateste chiar acum cu cardul la butonul de mai jos, comod, din fotoliul personal. 

Pay

 • sau cash la sediul nostru
 • sau click AICI ca sa ne ceri factura cu care poti plati la banca
 • sau solicita prin email vikingul.saltaret@yahoo.com
 • sau suna la 0770558112
 • Inscrierile sunt considerate valabile numai dupa plata unui avans de 500 lei

ZIUA 1

Pranz tracic inclus

La ora 7 plecam din Bucuresti catre primul nostru obiectiv, prima capitala a Imperiului Bulgar, PLISKA. Aici ne vom plimba printre ruinele foarte bine intretinute si vom descoperi pagini de istorie si legende demult uitate ba chiar vom avea ocazia sa intram si in yurtele migratorilor bulgari. Continuam catre cel mai mare parc istoric din lume unde vom avea parte de multe surprize. Vom calatori in timp prin neolitic, epoca tracilor, epoca romanilor, lumea proto-bulgarilor, perioada slavilor, primul imperiu bulgar, al doilea imperiu bulgar. Vom fi serviti cu un pranz cu bucate traditionale gatite ca pe vremea tracilor dupa retete antice salvate din negura timpului si le vom afla secretele demult uitate. Dupa pranz vom recrea activitati iubite de strabunii nostri, ne vom imbraca la fel ca ei, vom trage cu arcul, vom vasli pe lac, vom intra in coliba shamanului si a pescarului si vom pasi pe urmele lui Spartacus. Dupa ce terminam vizita pornim in tromba catre Nisipurile de Aur, una dintre cele mai frumoase si mai vibrante statiuni de pe litoralul bulgaresc, ne cazam la hotelul nostru de 3 * care se afla langa plaja si ne aruncam in valuri ca sa ne racorim.

Meniu tracic propus (pranz la parcul istoric, inclus in pret):

– pituca tracica cu umplutura la alegere (iepure, miel, vitel, pui)

– sarmalute in foi de varza cu orz si ciuperci (2 buc)

– carne de vanat si legume coapte pe cutit (shish)

– cosulet din faina de orz cu branza si ou
– iaurt de oaie sau bivolita cu miere de lavanda
sucuri la alegere: trandafir/soc/ceai mursalski 200 ml la alegere
Toate produsele provin din agricultura locala, biologica, de la mici fermieri din zona. retetele sunt vechi de cand timpul, autentice iar preparatele sunt gatite de localnici cu dragoste.
Activitati ce pot fi desfasurate la parcul istoric, optional:

-lupte cu spada 5 euro/pers

-tir cu arcul 5 euro/pers

-lumea pasarilor de prada (fotografii) 5 euro/pers

-ritual antic de degustare de vinuri in palatul tracic 10 euro/pers
-batere de monede 10 euro/pers
-fotografii cu costume de epoca 10 euro/pers
-calarie 10 euro/pers
-plimbare cu barca pe lac 10 euro/pers

ZIUA 2

Mic dejun

Azi ne bucuram de mare, de soare, de nisipul ca matasea, de valurile inspumate, ne relaxam si ne prajim sistematic la soare. E vara, e vacanta! Seara te poti plimba prin statiune si poti incerca restaurantele traditionale, barurile, discotecile si petrecerile de pe plaja.

ZIUA 3

Mic dejun

Daca nu am fi saltareti ne-am plictisi nu-i asa?! Prima parte a zilei o petrecem la mare, la soare si in valuri. La ora 12 ridicam ancora si pornim la drum. Azi e ziua misterelor si vom incerca sa descoperim tainele pesterilor albe unde se afla un puternic centru energetic si multe mistere. Apoi vom incerca sa descoperim locul unde candva uriasii creau coloane de sustinere pentru templele ATLANTIDEI. Spre seara pornim catre casa si punem la cale alte aventuri saltarete.

PRETUL INCLUDE:

 • servicii ghid specializat autorizat
 • transport cu autocar sau microbuz in functie de numarul celor inscrisi
 • 2 nopti cazare hotel 3* (camere de 2-3 persoane), la 5 minute de plaja, in una dintre cele mai vibrante statiuni de pe litoralul bulgaresc, Nisipurile de Aur
 • 2 mic dejun
 • 1 pranz tracic la parcul istoric
 • transport in excursiile mentionate in program (fara taxele de intrare la obiective)

Pretul nu include:

 • biletele de intrare la obiective dupa cum urmeaza:
 • Pliska 4 leva
 • Padurea impietrita  4 leva
 • Pesterile albe 10 leva
 • Parcul istoric 35 leva
 • Alte mese decat cele mentionate
 • Souveniruri, si alte cheltuieli nespecificate

SUPLIMENT CAMERA SINGLE 400 LEI (doar daca doriti sa stati singur in camera, altfel va gasim noi partaj)

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Daca nu se intruneste un grup de minim 10 persoane, excursia poate fi anulata

CE SA LUATI CU DUMNEAVOASTRA

 • Buletin valabil pentru cazare si trecere la frontiera
 • Bani de buzunar, leva, va rugam sa schimbati in Romania cativa pentru intrarile la obiectivele din prima zi de excursie. Ulterior puteti schimba in statiunea Nisipurile de Aur
 • Incaltaminte comoda pentru excursii
 • Costum de baie
 • Prosop de plaja, slapi
 • Crema protectie solara, balsam de buze, ochelari de soare, palarie;
 • Medicamentele necesare fiecaruia dupa caz;
 • Camera cu carduri de memorie suplimentare si baterii.
 • Rucsac mai mic pe care sa il luati cu dumneavoastra zilnic pentru a transporta apa, palarii, aparate foto, efecte personale
 • Obiecte de igiena personala
 • Apa, mancare (pentru drum si excursii)

INFORMATII IMPORTANTE

-Cazarile sunt cele mentionate in program sau altele similare. Hotelul va fi prezentat celor care se inscriu in excursie

REGULI PRIVIND TRASEUL

Intentionam sa respectam itinerariul zilnic. In cazul in care se va ivi o situatie neprevazuta, este posibil sa facem mici schimbari. Datorita regiunilor vizitate si al vremii, calatoria poate sa fie imprevizibila uneori. Orice interval orar mentionat este aproximativ si poate varia in functie de circumstantele locale.

ALTE OBSERVATII:

Insotitorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

In cazul in care nu mai puteti participa la excursie din diferite motive, sumele platite NU se returneaza dar puteti sa va gasiti un inlocuitor.

NOTA

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.