INDIA, Triunghiul de Aur in culorile festivalului HOLI 9 zile, 1500 euro

INDIA, Triunghiul de Aur in culorile festivalului HOLI 9 zile, 1500 euro

PERIOADA : 6 – 14 martie 2020

PRET 1500 EURO

CE SURPRIZA LE PREGATESTI DOAMNELOR TALE PREFERATE DE 8 MARTIE?

Dam o fuga in patria yoghinilor, in tara marelui fluviu Gange in lumea minunata a maharajahilor si a femeilor incredibil de frumoase. Mergem sa ne minunam de templul iubirii vesnice Taj Mahalul, mergem acasa la Mahatma Ghandi, pe pamantul fermecat al zeilor din Mahabharata. Hai cu noi in incredibila Indie la momentul colorat al festivaului HOLI, hai sa ne stropim cu culoare, hai sa lansam curcubeul, hai cu veselia, joaca si distractia! Hai sa vedem dragostea in toate culorile curcubeului! Si pentru ca incercam mereu sa te surprindem cu lucruri inedite si mai putin cunoscute, te invitam intr-o incursiune in lumea Zeitei raului Gange, dimineata pe racoare, cand ceturile se ridica iar pelerinii se imbaiaza in apele sale sacre si seara cand calugarii invesmantati in alb executa un ritual magic cu lanterne plutitoare si miresme tari, ritual ce te va transpune intr-o dulce reverie.

2

PROGRAM

ZIUA 1 (6 martie)

Ne imbarcam in avion si zburam catre India, cu 1 escala

ZIUA 2 (7 martie)

Aterizam dimineata foarte devreme la Delhi si suntem transportati la hotelul nostru.

Azi vom vizita minunatul oras Delhi, capitala Indiei, un oras fascinant si contradictoriu, plin de frumusete, dinamism, un loc unde prezentul se impleteste cu trecutul. Multe dinastii de maharajahi au domnit aici asa ca este un 0ras plin de monumente arhitectonice, avem multe de vazut.

Cazare in Delhi 3*

ZIUA 3 (8 martie)

Mic dejun

Celebram doamnele pe drumul dintre Delhi si Jaipur (ne deplasam cu autocar 258 Km / 5 ore aprox)

Trecem pe langa RED FORT (doar exterior), eleganta cetate a lui Shah Jehan construita din piatra rosie. Vizitam cea mai mare moschee din India, JAMA MASJID. Ne plimbam cu ricsa prin bazarul Chandni Chowk si vizitam memorialul dedicat lui Mahatma Gandhi: RAJ GHAT. Continuam spre mormantul lui HUMAYUN precursorul minunatului Taj Mahal, un monument impresionant construit din calcar rosu si cea mai fina marmura. Ne vom plimba pe la QUTAB MINAR (turnul victoriei) cel plin de inscriptii in limba sanscrita al carui stalp central construit din fier nu rugineste de sute de ani deloc, ajungem pe la INDIA GATE (memorialul dedicat primului razboi mondial) si pe la RASHTRAPATHI BHAWAN (resedinta presedintelui indiei)

Cazare in Jaipur 3*

ZIUA 4 (9 martie)

Mic dejun

Jaipur – capitala Rajasthanului, orasul roz pe care il vom vizita pe indelete pret de 2 zile pline de culoare si veselie pentru ca azi incepe festivalul HOLI care ne va inconjura din toate partile.

Incepem vizitele cu o plimbare cu jeepurile catre AMBER FORT. Ne oprim sa facem fotografii la HAWA MAHAL Palatul Vanturilor.  Continuam cu Maharaja’s CITY PALACE, resedinta regala in trecut, azi transformat intr-un minunat muzeu in care vom descoperi o colectie impresionanta de arme.

Dupamasa vizitam observatorul astronomic antic  Jantar Mantar, cel mai mare observator din lume construit din marmura si piatra, aici sunt adapostite 17 instrumente perfect functionale.

Seara suntem introdusi in atmosfera sacra a celebrului festival HOLI prin ceremonia HOLIKA DAHAN si aprinderea unui foc de tabara.

Cazare in Jaipur 3*

hd

ZIUA 5 (10 martie)

Mic dejun

JAIPUR

Azi de dimineata participam la celebrul festival Holi, celebrat cu culoare, bucurie si entuziasm. Culorile aduc energii pozitive in viata ta. Festivalul incepe cu multe petreceri. Vom participa intre orele 9-13. Am pregatit pentru tine haine traditionale albe ca sa le poti colora +pranz delicios+ prafuri colorate cat poti duce. Ba pe deasupra mai ai si o petrecere cu muzica si dansatoare traditionale, totul inclus in pret!

Dupamasa ne deplasam catre Agra. JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA (drum cu autocarul 245 Km / 5 ore aprox)

Cazare in Agra 3*

c cc

ZIUA 6 (11 martie)

Mic dejun

Azi e ziua cea mare, dimineata mergem sa vizitam celebrul Taj Mahal (inchis vinerea), monumentul inchinat dragostei eterne. Construit in secolul 17 de catre Shah Jehan pentru sotia sa Mumtaz Mahal a fost lucrat cu multa migala de mesteri veniti din Persia, Turcia, Franta si Italia cu ajutorul a peste 20,000 de muncitori pret de 22 ani. Marmura a fost adusa din Makrana iar pietrele pretioase: onyx, amethyst, malachite, lapis lazuli, turquoise, jade, crystal si sidef au fost aduse din Persia, Rusia, Afghanistan, Tibet, China si Oceanul Indian.

india

AGRA FORT, situat pe malul de est al raului Jamuna si construit de regele Akbar in secolul 16. Seara ajungem la mormantul lui Itimad-ud-Daulah supranumit “Baby Taj”.

Ne imbarcam in trenul de noapte si ne deplasam catre Varanasi

Se doarme in tren cusete comode 4 paturi

ZIUA 7 (12 martie)

Ajungem dimineata la Varanasi si luam micul dejun la hotel.

Incepem cu o excursie la Sarnath. 

Cunoscut ca un centru Buddhist de mare importanta, este locul mistic in care Buddha a predicat mesajul sau dupa primirea iluminarii si inceperea drumului sau catre Nirvana. In anul 234 IEN imparatul Ashoka a ridicat aici o minunata stupa. Ulterior si alti imparati au ridicat aici stupe in mijlocul unor gradini superbe

zzx

Spre seara ne indreptam catre Varanasi pentru a fii martori uimiti la rugaciunile de seara pe malul raului sacru, rugaciuni conduse de calugari invesmantati in alb care aduc un omagiu Zeitei folosind camfor, tamaie, flori si candele. Mii de candele sunt aprinse, se efecueaza un dans ceremonial incredibil  iar privelistea este magnifica si inaltatoare. Vezi foto mai jos

Cazare in Varanasi hotel 3*

zzxc zzzznmn

ZIUA 8 (13 martie)

VARANASI – DELHI (zbor intern)

Dimineata devreme purcedem la o plimbare cu barca pe raul Gange. Liniste, rasarit, rugaciuni, pace si implinire spirituala. Pelerinii se pregatesc sa adore rasaritul facand baie in apele sacre. Ajungem si pe la locurile de incinerare a mortilor.

Mic dejun

Dupa micul dejun vizitam Banaras Hindu University si templul poleit cu aur din interiorul campusului, templu dedicat zeului Shiva. Apoi vizitam Templul zeitei Durga si Bharat Mata

Transfer catre aeroport de unde luam avionul spre Delhi. Ajungem seara si prindem conexiunea catre casa

ZIUA 9 (14 martie)

Plecam catre Bucuresti. La revedere India!!

1

Servicii incluse in pret:

 1. Cazare Hoteluri 3* , camere duble/triple dupa caz
 2. Mesele specificate in program: mic dejun
 3. Transferururile si excursiile vor fi realizate cu autocar clasificat, cu aer conditionat. Toate taxele incluse
 4. Ghid vorbitor de limba engleza
 5. Plimbare cu ricsa in Vechiul Delhi
 6. Plimbare cu jeep la  Amber fort
 7. Taxele de intrare si vizitare la muzeele si monumentele descrise in program
 8. Bilete de avion Bucuresti-Delhi-Bucuresti cu 1-2 escale (programul va fi anuntat cu 7 zile inainte de plecare)
 9. Ceremonia Holika Dahan
 10. Masa de pranz+prafuri colorate+imbracaminte traditionala indiana (basic) pentru petrecerea de Holi
 11. Ceremonia de seara Arti in Varanasi
 12. Plimbare matinala cu barca la Varanasi
 13. Transfer cu trenul de noapte cusete 4 paturi
 14. Zbor intern Varanasi-Delhi
 15. Pentru zborul intern Varanasi- Delhi este inclus in pret bagaj de cala 15 kg+bagaj de mana 7 kg. Pentru bagaj cu greutate mai mare se plateste suplimentar

Nu este inclus in pret:

 1. Cheltuieli de natura personala, telefon, mini bar, bauturi alcoolice si ne-alcoolice taxe de spitalizare sau evacuare
 2. Mesele nementionate in program
 3. Bacsisuri pentru ghizi, soferi, chelneri, etc aproximativ 5 usd/zi (se platesc la fata locului)
 4. Taxa de viza . Cetatenii romani au nevoie de viza care se poate obtine foarte usor online sau la ambasada Indiei. CLICK AICI . Aveti nevoie ca pașapoartele sa fie valide cel puțin 6 luni de la data intoarcerii in tara și să conțină cel puțin 2 pagini libere pentru aplicarea vizelor și ștampilelor la frontieră. Înainte de prezentarea la ghișeul de imigrări-sosiri este necesară completarea unui formular care se primește de regulă în avion, în care sunt cuprinse informații legate de șederea în Republica India (date de identitate, rută sosire, numărul zborului, țări vizitate recent, adresă în Republica India, număr telefon etc.).
 5. Asigurari de calatorie OBLIGATORIU DE ACHIZITIONAT IN TARA !
 6. Orice alte cheltuieli nementionate in program

 ccc

INFORMATII UTILE

PENTRU INSCRIERE SE PLATESTE UN AVANS DE 700 EURO

SUPLIMENT CAMERA SINGLE (daca nu doriti sa impartiti camera cu nimeni) 250 EUR

Obs. persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

PACHET CINA in fiecare seara 100 EURO

Daca nu se intruneste un grup de minim 10 persoane, excursia poate fi anulata iar banii vor fi returnati integral sau puteti opta pentru alta excursie.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

ASIGURAREA MEDICALA ESTE OBLIGATORIE!

Acte necesare –  pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania

cvv

CE SA LUATI CU DUMNEAVOASTRA

 • Pasaportul, cartea de identitate, asigurarea medicala de calatorie, biletele de avion
 • Bani: cash (dolari sau euro)/card de credit
 • Pantofi confortabili pentru mers pe teren accidentat, pantofi sport, preferabil
 • Medicamentele necesare fiecaruia dupa caz
 • Kit de prim ajutor – pastile, bandaje, un desinfectant, etc
 • Camera cu carduri de memorie suplimentare si baterii.
 • Imbracaminte lejera pentru zilele calde
 • Pelerina de ploaie
 • Obiecte de igiena personala

SANATATE

Este responsabilitatea fiecarui calator sa isi verifice starea de sanatate inaintea calatoriei.  Ghidul isi rezerva dreptul de a exclude orice calator de la toata excursia sau de la o parte, daca in opinia liderului de grup persoana respectiva nu este in masura sa finalizeze traseul din cauza starii de sanatate.

INFORMATII IMPORTANTE

-Pentru plata excursiei in RON se foloseste cursul BNR din ziua platii + 2% coeficientul de risc valutar.

-Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

-Cazarile sunt cele mentionate in program sau altele similare. Prin similare se intelege un alt hotel, dar cu aceleasi facilitati si cu acelasi numar de stele. Hotelurile vor fi prezentate cu 1 saptamana inainte de plecare.

-Agenția de turism Vikingul Saltaret nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale situatii neprevazute care pot aparea in timpul excursiilor: intarzierea sau defectarea mijloacelor de transport, imbolnavirea turistilor, accidente, situatii de urgenta, revolutii locale, stari conflictuale izbucnite in timpul excursiei. De asemenea, odata ce turistul efectueaza plata catre achizitionarea unei astfel de excursii, banii nu se mai pot returna deoarece acestia au fost deja achitati catre Touroperatorul local.

CONDITII DE ANULARE

a) 50% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b) 70% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 60-30 zile calendaristice înainte de data plecării;

c) 100% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 30-0 zile înainte de data plecării.

REGULI PRIVIND TRASEUL

Intentionam sa respectam itinerariul zilnic. In cazul in care se va ivi o situatie neprevazuta, este posibil sa facem mici schimbari. Datorita regiunilor vizitate si al vremii, calatoria poate sa fie imprevizibila uneori. Orice interval orar mentionat este aproximativ si poate varia in functie de circumstantele locale.

TRANSPORT

La fata locului ne vom deplasa cu autocar, microbuz, barcuta, ricsa, sau vom merge pe jos.

ALTE OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din India conform standardelor proprii. Unitatile de cazare mentionate in program pot  fi modificate, oferindu-se alternative similare.

Insotitorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Compania/companiile aeriene precum si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia organizatoare va informa agentiile revanzatoare precum si turistii directi asupra eventualelor modificari  ce pot interveni independent de vointa sa  si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.

Agentia nu este responsabila  pentru eventualele modificari ale taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti ( companie de aviatie, respectiv autoritatile locale). Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene care opereaza zborul. Daca atunci cand ajungeti la destinatie, dupa ce ati trecut mai intai pe la ghiseul „Control pasapoarte”, ati remarcat faptul ca bagajul care trebuie recuperat din locul special amenajat lipseste, va rugam sa nu parasiti aeroportul, ci sa depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie.

Cazarile se fac in camere de tipul double standard (twin sau one double bed), tripla, single (doar daca se achita suplimentul de camera single). In cazul in care nu doriti suplimentul de camera single, puteti opta pentru partaj in camera dubla sau tripla.

Agentia nu este raspunzatoare pentru conditiile oferite de hoteluri. Distributia camerelor de hotel se face de catre receptiile acestora iar eventualele problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de turist direct la receptie.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

NOTA

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

Turistul accepta prelucrarea datelor personale in scopuri turistice in momentul in care ne contacteaza pentru inscriere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.