MALTA, magica insula a cavalerilor si a gigantilor 8 zile, 645 euro

MALTA, magica insula a cavalerilor si a gigantilor 8 zile, 645 euro CU DEMIPENSIUNE (mic dejun+cina)

Esti pregatit pentru o noua aventura in lumea gigantilor si a cavalerilor? Vrei sa ajungi pe insula lui Popeye Marinarul si sa te legeni in bataia vantului precum unduioasa Olive? Vrei sa pasesti in temple mai vechi decat timpul, in sanctuare uitate de vreme pe unde odinioara salasluia o civilizatie demult apusa ale carei secrete nu au fost deslusite nici pana azi? O insula albastra si frematatoare cu o istorie mai veche decat iti poti imagina se pregateste sa te primeasca la sanul ei. Vei vedea ca nu degeaba cavalerii au ales aceasta insula pustie si lipsita de orice sursa de apa potabila drept sediu central. Multe taine are ascunse in ea, taine care te asteapta sa le simti si sa incerci a le deslusi. Valurile marii si cantecul sirenelor iti vor fi calauza in aceasta aventura asa ca nu mai sta pe ganduri, citeste programul si hai cu noi!

DATA PLECARII: 20-27 noiembrie 2020

Inscrierea in excursie se considera valabila dupa achitarea unui avans de 300 euro

La acest buton poti plati avansul de 300 euro (in lei) cu cardul, comod din fotoliul de acasa

Pay

La acest buton poti plati integral in lei cu cardul, comod din fotoliul de acasa.

Pay

a

 

Ziua 1: Sosire in Malta

După ce veți ajunge în aeroportul din Malta veți fi transferați la hotel 3+*

Cina

Ziua 2: Valetta

Mic dejun.

În cursul acestei zile veți avea ocazia să descoperiți fumusețea orașului fortificat, care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani și a lăsat o moștenire culturală remarcabilă. Prima oprire va fi la Grădinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superbă asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veți putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmură, care este compusă din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor căzuți la datorie. Veți continua plimbarea către Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștri. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumpărături. După amiaza, veți fi preluați de către autocar pentru  a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și vă veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema.

Apoi veți fi transferați către hotel. Cina

d

Ziua 3: Mdina

Mic dejun.

Excursia vă va face cunoscută partea centrală a Maltei, dominată de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitală a Maltei. Străzile vechi, înguste, care datează din epoca medievală duc până la bastioanele impunătoare, de unde veți putea admira o magnifică panoramă asupra insulei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectură, incluzând palate Siculo-Norman și alte clădiri în stil baroc de o importanță istorică deosebită. Vom părăsi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Grădinile Botanice San Anton situate lângă Palatul Prezidențial, pe care îl veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfârșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa.

Apoi veți fi transferați la hotel. Cina

dd

Ziua 4: Timp liber sau excursie opțională Palatul Parisio și cramele din Malta

Mic dejun.

Această excursie este un tur special, care combină cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatură. Interiorul său conține fresce deosebite, lucrări din marmură, pereți cu oglinzi și picture rare. Peisajele superbe din grădini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. După ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinării din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta.

Întoarcere la hotel. Cina

Ziua 5: Timp liber sau excursie opțională cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim

Mic dejun.

Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformată într-o atracție turistică pentru turiști. În continuare veți intra în atmosfera antică a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veți pute admira o priveliște panoramică asupra Mării Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastră, cunsocută pentru apele cristaline.

Întoarcere la hotel și cina.

ddd

Ziua 6: Turul celor trei orașe

Mic dejun.

Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusă Valettei, cunoscută sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre străduțele înguste și clădirile istorice. Veți continua excursia spre Grădina Senglea, situată în vârful peninsulei și veți avea ocazia să admirați o panoramă uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apărarea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565.

Întoarcere la hotel si cina

Ziua 7: Timp liber sau excursie opțională Insula Gozo

Mic dejun.

Veți fi preluați de către autocar pentru a ajunge la ferry boat. Vă veți îmbarca și dupa o traversare de aproximativ 20 de minute veți ajunge în portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unică a insulei Gozo. Ghidul vă va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi construcții de piatră din lume, ce datează încă dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veți vizita cetatea medievală din Victoria. Insula Gozo este renumită pentru meșteșugurile sale, în special dantele realizate manual și îmbrăcămintea tricotată. Toți vizitatorii insulei sunt impresionați de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senină și diferită față de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel si cina

df

Ziua 8: Zbor de întoarcere București

Mic dejun. În funcție de orarul de zbor veți fi transferați la aeroport pentru zborul de întoarcere spre București.

 ds

Servicii incluse:

 • Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Cazare la hotel de 3*-4*
 • Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet la hotel
 • Cina
 • Excursii conform program

Servicii neincluse:

Pachet excursii opționale (zilele 4, 5 si 7): 139 €/pers.

VA RECOMANDAM SA ACHIZITIONATI PACHETUL DE EXCURSII OPTIONALE IN MOMENTUL REZERVARII PENTRU CA PRETURILE SUNT MAI MARI LA FATA LOCULUI

Asigurare medicală și de bagaje (obligatorie, poti sa ne ceri o cotatie de pret)

Suprataxă pentru camera single: 140 €/pers. doar daca doriti sa stati singur in camera, altfel va gasim noi partaj

Taxe mediu Malta 0,5 euro/pers/noapte (se achită la fața locului)

ATENTIE: Insula este total lipsita de apa. Apa de baut se aduce cu vapoarele asa ca ea nu este inclusa la nici o masa ci trebuie achizitionata la fata locului

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 Acte necesare: pasaport sau carte de identitate.     

xc

CE SA LUATI CU DUMNEAVOASTRA

 • Pasaportul/ buletinul , asigurarea medicala de calatorie, biletele de avion
 • Bani: cash euro/card de credit
 • Pantofi confortabili pentru mers pe teren accidentat
 • Costum de baie+ un mic prosop
 • Medicamentele necesare fiecaruia dupa caz
 • Kit de prim ajutor – pastile, bandaje, un desinfectant, etc
 • Camera cu carduri de memorie suplimentare si baterii.
 • Imbracaminte adecvata
 • Obiecte de igiena personala

SANATATE

Este responsabilitatea fiecarui calator sa isi verifice starea de sanatate inaintea calatoriei. Liderul de grup isi rezerva dreptul de a exclude orice calator de la toata excursia sau de la o parte, daca in opinia liderului de grup persoana respectiva nu este in masura sa finalizeze traseul din cauza starii de sanatate.

ALTE OBSERVATII:

In cazul in care din diferite motive nu mai puteti participa la excursie avansul platit nu se returneaza dar puteti sa va gasiti un inlocuitor

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din MALTA conform standardelor proprii. Unitatile de cazare mentionate in program pot  fi modificate, oferindu-se alternative similare.

Insotitorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Compania/companiile aeriene precum si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia organizatoare va informa agentiile revanzatoare precum si turistii directi asupra eventualelor modificari  ce pot interveni independent de vointa sa  si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.

Agentia nu este responsabila  pentru eventualele modificari ale taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti ( companie de aviatie, respectiv autoritatile locale). Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene care opereaza zborul. Daca atunci cand ajungeti la destinatie, dupa ce ati trecut mai intai pe la ghiseul „Control pasapoarte”, ati remarcat faptul ca bagajul care trebuie recuperat din locul special amenajat lipseste, va rugam sa nu parasiti aeroportul, ci sa depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie.

Cazarile se fac in camere de tipul double standard (twin sau one double bed), tripla, single (doar daca se achita suplimentul de camera single). In cazul in care nu doriti suplimentul de camera single, puteti opta pentru partaj in camera dubla sau tripla.

Agentia nu este raspunzatoare pentru conditiile oferite de hoteluri. Distributia camerelor de hotel se face de catre receptiile acestora iar eventualele problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de turist direct la receptie.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

Turistul accepta prelucrarea datelor personale in scopuri turistice in momentul in care ne contacteaza pentru inscriere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.