PERU- Imperiul incasilor nemuritori si jungla amazoniana, 1995 euro, 18 -22 zile

PERU- Imperiul incasilor nemuritori, 1995 euro

PERIOADA EXCURSIEI:

20.09.2020 – 7.10.2020 fara jungla (18 zile)

20.09.2020 – 11.10.2020 daca optati sa mergeti in jungla (22 zile)

download B

Te invitam intr-o aventura cum alta nu-i, in tara incasilor si a legendelor care ii invaluiesc cu o boare misterioasa pe care ai visat o viata intreaga sa o deslusesti.  Vom descoperi tainele acestei minunate tari incepand cu altitudine 0, la Lima si ajungand pana la 5000 de metri in Canionul Colca unde vom merge sa admiram zborul condorilor.  Vei avea palpitatii aruncandu-te cu placa de sandboarding in jos pe dunele uriase ale desertului Huacachina, vei urla cand masinutele buggy te vor pravali in inima desertului, vei zbura curios pe deasupra liniilor misterioase de la Nasca, apoi te vom duce in oraselul Arequipa de la poalele vulcanului Misti, vei zbura alaturi de condorii cei plesuvi si vei face bai termale iar apoi vei trage o portie de ras la povestile amuzante ale ghidului de pe lacul Titicaca unde te vei plimba pe insulele plutitoare unice in lume. Cand vei ajunge la Cusco te vei pregati sa urci la cel mai frumos sit arheologic din lume , la Macchupicchu, si de acolo, daca mai poti, te vom duce in mareata jungla amazoniana ca sa iei contact cu natura in stare pura. Dar sa nu crezi ca asta este tot. Mai avem multe surprize pentru tine, surprize pe care te lasam sa le descoperi singur. Citeste itinerariul nostru ca sa afli mai multe!

CUM A FOST TURA TRECUTA VEZI AICI

POTI PLATI ASTFEL:

-cash la sediul nostru

-cu card direct de acasa solicitandu-ne aceasta varianta

-prin transfer bancar solicitandu-ne contul

butonxx

 DSC05244 rsz_9289765230_bbb6b66648_o

ZIUA 1 

Plecam de la Bucuresti catre Lima, zborul va avea 1-2 escale

Zborul va fi anuntat cu minim o saptamana inainte de plecare

ZIUA 2

Aterizare Lima

Cazare Lima hotel 2*

(Hotelurile vor fi anuntate cu minim 1 saptamana inainte de plecare)

ZIUA 3

Azi vom vizita fara ghid si fara autocar capitala Lima, panorama de la Miraflores, Plaza de Armas, catedrala si catacombele. Program liber de odihna si acomodare cu fusul orar. VEZI AICI ce am facut noi la Lima in tura trecuta

Cazare Lima hotel 2*

ZIUA 4

LIMA-PARACAS

Azi, dimineata devreme pornim catre Paracas unde vom putea vizita OPTIONAL rezervatia naturala, plaja rosie, muzeul Julio Cesar Tello din apropiere sau puteti avea timp liber pentru a va plimba prin micul orasel si pe plaja lui. Ce am facut noi aici? CLICK SI VEZI

Cazare Paracas hotel 2*

ZIUA 5

Mic dejun

INSULELE BALLESTAS-Desertul ICA- Oaza HUACACHINA-NAZCA

Azi e o zi mare! Dimineata devreme pornim cu barca spre rezervatia naturala a Insulelor Balestas. Pe drum vom admira celebrul Candelabru, o petroglifa sapata in duna de nisip pe care nici vantul si nici furtunie oceanului nu o sterg de mii de ani.

Ajungem in celebrele insule numite si Galapagosul Saracului unde vom admira mii de pasari de toate felurile, pinguini si lei de mare. Aceste insule sunt protejate deci nu vom putea cobora pe ele dar barcile se apropie foarte mult de animale astfel incat le puteti filma si fotografia in voie.

In jur de ora 11 pornim spre desertul Huacachina unde ne vom distra cu celebrele buggy printre dune si vom face sandboarding. Cum a fost tura trecuta VEZI AICI

Cand terminam pornim spre Nazca.

Cazare Nazca hotel 2 *

ZIUA 6

Dimineata devreme, OPTIONAL zbor deasupra liniilor misterioase. Va sfatuim sa nu mancati si sa nu beti nimic inainte de acest zbor! Liniile Nazca sunt constituite dintr-o serie de modele si pictograme desenate pe pamantul desertic. Intinse pe o suprafata de aproximativ 50 de mile, se presupune ca au fost create intre 200 i.Hr. si 700 d.Hr. de catre indienii Nazca dar misterul lor nu este deslusit nici pana in ziua de azi. Cum este un astfel de zbor? VEZI AICI

Seara ne imbarcam in autobuz si pornim catre Arequipa (10 ore cu autocarul).

ZIUA 7

AREQUIPA

Ajungem dimineata si ne cazam la hotel. Zi libera pentru a vizita orasul. Puteti ajunge la Manastirea Santa Catalina sau puteti vizita micul Muzeu Andin unde se afla celebra mumie Juanita. Flancat de trei vulcani dramatici, Arequipa se bucura de o stralucitoare imagine. El Misti (Gentleman-ul) este cel mai frumos si mai elegant dintre cei trei si sta falnic intre cei doi vulcani mai mici, “Chachani” (Cel Iubit) și abruptul “Picchu Picchu” (Top Top). Cum este la Arequipa VEZI AICI

Cazare Arequipa hotel 2*

ZIUA 8

AREQUIPA – COLCA CANYON

Mic dejun

Dimineata devreme pornim catre Chivay trecand pe langa Rezerva Nationala de Vigogna (o specie de animale inrudite cu lamele). Ne oprim la Mirador de los Andes pentru a vedea maretii vulcani ce ne inconjoara de pretutindeni iar dupamasa ajungem la Chivay unde ne cazam si avem timp liber pentru odiha, vizita sau OPTIONAL putem merge la baile termale pentru relaxare totala.  Vrei sa vezi condorii zburand? CLICK AICI

Cazare Chivay hostel

ZIUA 9

CRUZ DEL CONDOR-PUNO

Mic dejun

Dimineata devreme pornim catre celebrul canion pe unde zboara condorii. Zona este de o frumusete unica iar aparitia majestuoaselor pasari ne va face inima sa tresalte. Suntem printre putinii norocosi care pot admira condorii de la inaltimea la care acestia zboara! Canionul se afla la 5000 m altitudine!

OPTIONAL intrarea la canion costa aproximativ 70 dolari

Dupa ce am admirat condorii pornim catre Puno unde vom ajunge seara tarziu si ne vom caza la hotel.

Cazare Puno hotel 2*

ZIUA 10

Mic dejun

Turul insulelor UROS si TAQUILE

Dimineata devreme pornim pe cel mai inalt lac navigabil din lume, Titicaca,  pentru a patrunde intr-o lume unica unde exista atat insule plutitoare construite artificial cat si insule de piatra naturale.

Insulele Uros sunt construite din stuful de pe lacul Titicaca. Acest stuf poate fi folosit si ca mancare si ca material de constructie. Cum ne vom distra acolo? CLICK SI VEZI

Seara ne intoarcem in Puno si ne cazam la acelasi hotel

Cazare Puno hotel 2*

ZIUA 11

PUNO-CUSCO

Mic dejun

Azi avem drum lung de strabatut. Dimineata devreme ne imbarcam in autocar si ne deplasam catre Cusco. pe drum ne vom opri sa vizitam siturile arheologice : Pukara, La Raya, Raqchi, Andahuaylillas. Intrarile la aceste situri costa maxim 8 dolari fiecare si sunt optionale. Cine nu doreste sa le viziteze poate opta pentru o plimbre in satele respective pentru a-si dezmorti picioarele.

Cazare Cusco hotel 2*

ZIUA 12

CUSCO

Mic dejun

Azi vizitam la pas splendidul orasel Cusco si incepem cu centrul unde vom admira catedralele si templul Corichancha.

Urmeaza vizita fara ghid la cele 4 ruine din apropiere Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puka Pucara.

Cum a fost vizita noastra la Cusco? CLICK AICI

Cazare Cusco hotel 2*

ZIUA 13

VALEA SACRA A INCASILOR

CUSCO-OLLANTAYTAMBO-AGUASCALIENTE

Mic dejun

Azi vom vizita Valea sacra a incasilor. prima oprire va fi la CHINCHERO, “satul curcubeului” unde ne vom plimba prin piata locala plina de culoare si amplasata langa zidurile impozante ale unei antice citadele incase. Vom continua calatoria spre MARAS pentru a vedea celebrele saline uriase (INTRARE OPTIONAL 3,5 dolari). Va urma o oprire la MORAY unde vom vizita un splendid sit arheologic unic in lume. Continuam spre OLLANTAYTAMBO unde vom vizita frumosul oras terasat construit pe vchile ruine incase.

De la Ollantaytambo vom lua trenul spre Aguascaliente – Macchu Picchu Pueblo (1h si 40 min)

Cazare Aguascaliente (Macchu Picchu Pueblo) hostel

ZIUA 14

MACCHUPICCHU

Azi este ziua cea mai asteptata din aceasta calatorie memorabila. Azi urcam la celebrul Macchupicchu. Autobuzele pornesc la 5.30 dimineata iar situl arheologic inchide in jur de ora 17. Biletele de autobuz sunt OPTIONALE si costa 24 de euro dus- intors (20 de minute pe sens). Daca nu doriti sa urcati cu autobuzul puteti urca pe jos prin jungla aproximativ 3 ore. Daca sunteti foarte curajosi puteti urca pe cele mai periculoase scari din lume, mai sus de Macchupicchu, la Huaynapicchu, cel mai sacru loc al sitului arheologic. Biletele pentru Huaynapicchu sunt OPTIONALE si va costa suplimentar. Dar atentie, acest loc nu este destinat celor slabi de inima!!!

Vezi cum a fost in tura trecuta CLICK AICI

IMPORTANT!

Biletele de intrare la situl Macchupicchu, Huaynapicchu, si biletele de autobuz sunt nominale si netransmisibile. Va rugam sa aveti la dumneavoastra pasapoartele si foile de la imigratie deoarece controalele sunt foarte stricte si nu veti fi admisi fara aceste documente alaturi de biletele de intrare si autobuz. Va rugam sa anuntati cu macar 1 luna inavans daca doriti sa urcati si la Huayanapicchu pentru ca aici exista doar 200 bilete pe zi si e posibil sa nu prindeti daca nu rezervam din timp.

Seara, intalnire in gara din Aguascalientes de unde ne imbarcam in tren catre Ollantaytambo. De aici vom fi preluati de autobuz si dusi inapoi la Cusco.

Cazare Cusco hotel 2*

1831428150-2019-apr-02-07-50-27-000000-peru-2774925_cusco_cc0 CD

ZIUA 15

Azi grupul nostru se separa in 2 (A- cei care incheie aici aventura peruana si B cei care continua cu jungla amazonaiana)

A . Mic dejun.

Cei care nu doresc sa continue aventura peruana cu JUNGLA AMAZONIANA vor avea o zi libera de plimbare, vizitare si shopping la Cusco sau excursie optionala la Rainbow Mountain- Muntele Curcubeu (atentie se pleaca la 03 dimineata!).

Cazare Cusco hotel 2*

B. Pentru grupul care va continua aventura in jungla azi, dimineata devreme, vor fi imbarcati in autocar si vor porni catre Rezervatia Naturala Manu Forest. Pe drum ne vom opri sa vizitam turnurile de la Ninamarca. Apoi vom ajunge la satucul pitoresc Pucartambo-poarta de intrarea in Cloud Forest (padurea dintre nori). Vom face o scurta plimbare prin padure iar apoi vom servi masa de pranz (inclusa in pret). Vom continua cu autocarul pana la lodge-ul privat care ne va gazdui peste noapte. Aici vom beneficia si de cina inclusa in pret. Cum este in jungla? VEZI AICI

ZIUA 16

A. Grupul care a optat sa NU continue aventura cu jungla va fi transportat cu autocarul la aeroportul din Cusco de unde vor lua o cursa interna spre Lima. De la Lima se vor imbarca in avionul care ii va duce inapoi in Europa, apoi se vor imbarca pentru Romania. Acest grup va ajunge la Bucuresti in ZIUA 18 a excursiei (programul exact de zbor va fi transmis cu minim 7 zile inainte de plecarea spre Peru). Va asteptam in alte excursii minunate marca Vikingul Saltaret.

B. Grupul din jungla va avea parte de o zi speciala. Dimineata ne vom trezi si vom admira papagalii, culturile de ananas si coca din jurul cabanei, vom primi un mic dejun extraordinar de gustos si vom purcede la vizitarea magnificei paduri tropicale. Pornim cu autocarul mai departe in inima junglei pana la Atalaya. Aici vom primi cizme de cauciuc si ne vom imbarca in barcile care ne vor duce pe fluviu in jos. Vom ajunge la mammal clay lick-locul unde mamiferele vin sa linga argila. Multe alte surprize ne asteapta la plimbarea noastra de 3 ore prin jungla adevarata. Va lasam sa le descoperiti pe parcurs.

Pranz si cina incluse.

Cazare la casute in jungla

ZIUA 17

Mic dejun, pranz, cina incluse

Azi ne plimbam prin jungla toata ziua, facem baie la izvoare termale, urmarim pasari si animale, iar noaptea, mergem sa culegem ananas, sa descoperim dansul licuricilor si sa urmarim ochii de crocodil in fluviu. Vom avea ocazia sa vizitam si magnificul lac inconjurat de cuiburi de Pasare Tesator de la Concha Machawai.

Cazare la casute in jungla

ZIUA 18

Mic dejun

Este momentul sa ne luam ramas bun de la jungla si de la locuitorii ei. Cu mare tristete in suflet ne imbarcam in barci dimineata devreme si pornim in aval, spre Atalaya. Aici returnam cizmele de cauciuc si pornim inapoi spre Cusco unde ajungem seara tarziu.

Cazare Cusco hotel 2*

ZIUA 19

CUSCO

Azi avem o zi libera de relaxare, vizitare si shopping la Cusco. Ce poti vizita azi? VEZI AICI

Cazare Cusco hotel 2*

ZIUA 20

Cu mare regret vom parasi tara incasilor si ne vom indrepta spre casa. Dimineata transfer catre aeroportul din Cusco de unde luam o cursa interna spre Lima. De la Lima ne imbarcam catre Europa si apoi spre Bucuresti.

(orarul de zbor va fi transmis cu 1 saptamana inainte de plecarea in aventura)

ZIUA 21 – in zbor si transferuri

ZIUA 22 – aterizam la Bucuresti si ne pregatim de noi aventuri saltarete

butonxx

DSC04991 JHJ

Supliment single 550 euro

La inscriere se achita minim 1000 €.                                            

Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 45 de zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

 • servicii ghid roman (daca grupul nu intruneste mai mult de 10 persoane excursia se va anula )
 • transport cu avionul Bucuresti – Lima – Bucuresti cu bagaj de cala 20 kg (2-3 escale)
 • transferuri cu autobuze de linie pe tot parcursul excursiei
 • transport cu avionul Cusco-Lima cu bagaj de cala 20 kg
 • cazari in camere duble sau triple dupa cum urmeaza:

-2 nopti in Lima

-1 noapte in Paracas

-1 noapte in Nasca

-2 nopti in Arequipa

-1 noapte in Chivay

-2 nopti in Puno

-4 nopti in Cusco

-1 noapte in Mcchupicchu Pueblo-Aguascaliente

-3 nopti in jungla amazoniana (cei care continua excursia)

-1  noapte in plus la Cusco (pentru cei care continua excursia)

 • Excursie Insulele Ballestas
 • Excursie Lacul Titicaca – Insulele plutitoare Uros si Insula Taquile (pranzul nu este inclus)
 • Bilet de intrare Macchupicchu (fara varful Huayna Picchu-se achita suplimentare inca 20 USD in cazul in care mai exista locuri disponibile. Va rugam sa ne anuntati daca doriti sa urcati aici cu minim 1-2 luni in avans!)

PRETUL NU INCLUDE 

 • 570 euro care trebuiesc achitati la sosirea in Peru pentru: biletul turistic Cusco -Valea Sacra a Incasilor, Transport Valea Sacra -Ollantaytambo,Tren Ollantaytambo-Aguascaliente si retur, taxe aeroport local, taxe turistice, taxe de drumuri, taxe turistice, taxe de aeroport international. Aceasta suma va fi incasata in numele touroperatorului local si nu face parte din incasarile agentiei noastre.
 • 200 euro pentru transport autobuz/microbuz privat, in functie de nr de persoane inscrise
 • Mesele daca nu sunt specificate in program intre 5-20 USD/zi in functie de bugetul si preferintele fiecaruia
 • Asigurare medicala de calatorie (OBLIGATORIE)  si asigurare Storno
 • Bauturi alcoolice, racoritoare, spalatorie, apa imbuteliata
 • Bacsisurile – nu sunt obligatorii dar sunt asteptate de toti cei care insotesc expeditia. Salariile in aceste tari sunt extrem de mici, majoritatea persoanelor care lucreaza in turism traiesc din aceste bacsisuri.
 • Intrari la obiective turistice, excursii optionale dupa cum urmeaza:
  • Excursie 4 zile+3 nopti in jungla amazoniana – Manu Forest – 450 Euro, include ghid timp de 4 zile, autocar/minivan privar, 3 nopti de cazare, intrare in Rezervatia Manu Forest, transport cu barca, toate mesele, in afara de micul dejun din prima zi si cina din ultima zi, bucatar, trusa medicala, apa, tot echipamentul necesar;
  • Excursie Ica – Desertul Huacachina – plimbare cu buggy si sandboarding – aproximativ 25 USD/persoana
  • Izvoare termale: aprox. 5 USD/persoana
  • Transport cu autobuzul care urca de la Macchupicchu Pueblo la Machu Picchu (situl arheologic): 12 EURO pe sens/ 24 EURO dus – intors (exista si varianta de a face traseul pe jos, urcand gratuit scarile prin jungla)
  • Biletul pentru varful Huayana Picchu – cele mai periculoase scari din lume – ATENTIE trebuie sa ne anuntati cu minim 2 luni inainte de plecare daca doriti sa urcati acolo pentru a putea gasi bilete disponibile. Aici este permis accesul pentru numai 200 persoane pe zi si locurile se ocupa rapid!!! Pret aproximativ 20 USD
  • Zbor deasupra liniilor de la Nazca – tarife incepand de la 80 USD/persoana, care depind de nr.de persoane si tipul avionului
  • Intrari optionale la diferite situri arheologice dupa cum urmeaza: Pucará circa 5 $, Raqchi  circa 6 $, Andahuaylillas circa 5 $, Saline di MARAS  circa 3.50$

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

ASIGURAREA MEDICALA ESTE OBLIGATORIE!

Acte necesare –  pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania. Nu sunt acceptate pasapoartele temporare

DSC06437 HGF

CE SA LUATI CU DUMNEAVOASTRA

 • Pasaportul, asigurarea medicala de calatorie, biletele de avion. Nu sunt acceptate pasapoartele temporare. pasaportul trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data plecarii din Peru
 • Pix pentru a completa formularele de intrare
 • Bani: cash (preferabil dolari dar nu mai vechi de 2006 !)/card de credit (preferabil Visa, doar pentru marile orase)
 • Tricouri
 • Pantaloni scurti
 • Pantaloni lungi/blugi
 • Camasi cu maneca lunga
 • Pantofi confortabili pentru trekking si mers pe teren accidentat
 • Crema protectie solara, balsam de buze, ochelari de soare, palarie
 • Costum de baie+ prosop
 • Medicamentele necesare fiecaruia dupa caz
 • Kit de prim ajutor – pastile, bandaje, un desinfectant, etc
 • Camera foto/video cu carduri de memorie suplimentare si baterii.
 • SPRAY sau CREMA anti-tantari
 • Servetele antibacteriene
 • Rucsac mai mic (aprox. 40 litri) pe care sa il luati cu dumneavoastra zilnic pentru a transporta apa, palarii, aparate foto, efecte personale
 • Obiecte de igiena personala
 • Adaptor pentru prize
 • Lanterna frontala pentru noptile petrecute in jungla
 • Pelerina de ploaie, pantaloni si geaca impermeabila
 • Pantaloni impermeabili
 • Binoclu pentru a urmari pasarile si animalele in jungla

SANATATE

Este responsabilitatea fiecarui calator sa isi verifice starea de sanatate inaintea calatoriei. Trebuie sa consultati medicul pentru informatii detaliate despre tara vizitata si riscurile la care va supuneti cu cel putin o luna inaintea calatoriei. Va recomandam sa aveti o trusa de prim ajutor care sa contina servetele antibacteriene, pansament, solutie de dezinfectare si medicamente personale.

INFORMATII IMPORTANTE

-In cazul in care va pierdeti pasaportul, va recomandam sa sesizati atat biroul local de politie, cat si oficiului consular roman cel mai apropiat.

-Raftingul si alte activitati ce tin de munte, jungla, animale si rauri sunt intotdeauna facute pe riscul propriu.

-Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

-Cazarile sunt cele mentionate in program sau altele similare. Prin similare se intelege un alt hotel/cabana, dar cu aceleasi facilitati si cu acelasi numar de stele.

-Agenția de turism Vikingul Saltaret nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale situatii neprevazute care pot aparea in timpul excursiilor: intarzierea sau defectarea mijloacelor de transport, imbolnavirea turistilor, accidente, situatii de urgenta, revolutii locale, stari conflictuale izbucnite in timpul excursiei. De asemenea, odata ce turistul efectueaza plata catre achizitionarea unei astfel de excursii, banii nu se mai pot returna deoarece acestia au fost deja achitati catre Touroperatorul local.

BNV BVM

CONDITII DE ANULARE

a) 50% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b) 70% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 60-30 zile calendaristice înainte de data plecării;

c) 100% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 30-0 zile înainte de data plecării.

REGULI PRIVIND TRASEUL

Intentionam sa respectam itinerariul zilnic. In cazul in care se va ivi o situatie neprevazuta, este posibil sa facem mici schimbari. Datorita regiunilor vizitate si al vremii, calatoria poate sa fie imprevizibila uneori. Orice interval orar mentionat este aproximativ si poate varia in functie de circumstantele locale.

1532402187829 217

VIZA

Cetatenii romani pot calatori in Peru, in scop turistic, fara viza, pe o perioada de 90 de zile, fara posibilitate de prelungire.

Important!

Sunt acceptate pasapoartele electronice valabile 5 ani. Nu sunt acceptate pasapoartele temporare. Pasaportul trebuie sa fie valabil 6 luni de la data intoarcerii.

De asemenea va sfatuim sa pastrati cu mare grija formularele completate la intrarea in tara  deoarece se solicita la iesirea din Peru. Lipsa acestora poate duce la amanarea plecarilor pana se intreprind demersurile necesare stabilirii datei exacte de intrare in aceasta tara prin verificari in bazele lor de date.

TRANSPORT

La fata locului ne vom deplasa cu autocar, barca, microbuz, buggy, sandboard, avion mic peste liniile de la Nasca, sau vom merge pe jos.

ALTE OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Peru conform standardelor proprii. Unitatile de cazare mentionate in program pot  fi modificate, oferindu-se alternative similare.

Insotitorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Compania/companiile aeriene precum si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia organizatoare va informa agentiile revanzatoare precum si turistii directi asupra eventualelor modificari  ce pot interveni independent de vointa sa  si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.

Agentia nu este responsabila  pentru eventualele modificari ale taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti ( companie de aviatie, respectiv autoritatile locale). Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene care opereaza zborul. Daca atunci cand ajungeti la destinatie, dupa ce ati trecut mai intai pe la ghiseul „Control pasapoarte”, ati remarcat faptul ca bagajul care trebuie recuperat din locul special amenajat lipseste, va rugam sa nu parasiti aeroportul, ci sa depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie.

Cazarile se fac in camere de tipul double standard (twin sau one double bed), tripla, single (doar daca se achita suplimentul de camera single) sau apartament. In cazul in care nu doriti suplimentul de camera single, puteti opta pentru partaj in camera dubla sau tripla.

Agentia nu este raspunzatoare pentru conditiile oferite de hoteluri. Distributia camerelor de hotel se face de catre receptiile acestora iar eventualele problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de turist direct la receptie.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

butonxx

Iata ce scrie bloggerul nostru, Butterfly, despre aceasta excursie (vezi ca are o intreaga serie de articole nu doar unul!)

MACCHU PICCHU – orasul sacru dintre nori

CONTACT DE URGENTA

Ambasada Romaniei in Peru

Adresa: Avenida Jorge Basadre no.690, San Isidro, Lima 27

Telefon informatii generale/consulare: +51 1 4224587; +51 1 4409396

Telefon pentru situatii de urgenta: +51(1) 421.12.27; +51 989483013

E-mail: ambrom@terra.com.pe

Ambasador: D-nul Stefan NICOLAE

2 comments on “PERU- Imperiul incasilor nemuritori si jungla amazoniana, 1995 euro, 18 -22 zile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.