Piramida de la VISOKO, Medjugorje, misteriosul Nikola Tesla si alte surprize minunate, 7 zile, 550 euro

Piramida de la VISOKO, Medjugorje, misteriosul Nikola Tesla si alte surprize minunate, 7 zile, 550 euro

PERIOADA: 11-17 august 2020

PRET: 550 euro

REDUCERE EARLY BOOKING !! DACA ACHITI INTEGRAL PANA LA FINALUL LUNII IUNIE VEI PLATI NUMAI 450 EURO (REDUCERE 100 EURO) !!! 

Trebuie sa vii cu noi in lumea magica a piramidelor Europei! Trebuie sa descoperi energiile, spiritualitatea, puterea pamantului, tunelurile subterane, misterul vindecarilor si modificarile care intervin asupra aurei tale atunci cand vizitezi piramidele din Bosnia Herzegovina! Este o experienta unica in Romania. Vei ajunge sa vizitezi situri arheologice din perioada neolitica, vei vedea schelete de mamut, vei cunoaste civilizatii demult apuse si vei afla o multime de lucruri despre misteriosul Nikola Tesla. Dar despre o padure plina de sfere enorme din piatra cazute din cer ai auzit? Vei avea ocazia sa vezi si asa ceva! Dar despre o anume mocanita sarbeasca sau despre un sat construit in intregime din lemn ai auzit? Ce spui daca pe langa toate astea te ducem si la locul sacru de la Medjugorje ca sa faci o meditatie in varf de munte acolo unde a aparut un personaj misterios si a vorbit cu copiii din zona?

Ti-am spus ca trebuie sa vii cu noi, este o excursie unica asa cum facem noi de obicei si crede-ne pe cuvant, te vei intoarce acasa cu si mai multe intrebari decat aveai inainte de plecare dar cu spiritul linistit si impacat.

Achita chiar acum 450 euro cu un click aici pentru a benefcia de reducere sau daca doresti sa achiti doar un avans spune-ne si iti trimitem buton de plata cu suma dorita de tine pe mail.

Pay

zzz

ZIUA 1

Plecam la ora 6.30 de la Piata Unirii- Hotel Horoscop cu destinatia Craiova unde facem o oprire ca sa ne dezmortim picioarele si sa ne bucuram sufletul cu colectiile Muzeului de Arta din oras. Dupa vizita ne indreptam vertiginos catre granita cu Serbia si dupa ce trecem pe malul vecinilor nostri oprim la un punct panoramic de unde se fac minunate fotografii asupra defileului Dunarii si a statuii lui Decebal. Continuam spre Lepinski Vir, un sit arheologic al unei culturi din Mezolitic, locul special unde oamenii traiau, creau si se foloseau de magie in perioada 9500–6000 IEN. Seara ajungem la Belgrad si ne cazam la hotelul nostru central. Daca te mai tin picioarele poti da o raita nocturna prin oras pentru ca te cazam in centru.

Cazare hotel 4* central

VEZI AICI HOTELUL

zzzz

ZIUA 2

Mic dejun

Azi pornim spre Sarajevo dar nu inainte de a ne aventura putin cu mocanita sarbeasca si daca ne mai ramane timp (nu promitem) mergem sa vizitam si satul din lemn creat la cererea lui Emir Kusturica. O minunatie, o sa vezi! Mocanita sarbeasca este un tren-mosulica ce pufaie si scuipa fum prin codrii verzi pe langa munti argintii, intr-un peisaj de poveste. Daca vrei poti sa iei si pranzul pe la gazdele noastre, sa ne spui din timp ca sa rezervam.

ATENTIE: Mocanita e un tren batran care poate suferi avarii. Putem sa ne plimbam cu ea doar daca functioneaza in ziua respectiva (noi speram ca da!)

Seara ajungem la Sarajevo si ne cazam central, foarte central (3*) ca sa te poti zbengui prin oras!

VEZI AICI HOTELUL

zsd

ZIUA 3

Mic dejun

Incepe ziua care iti va schimba conceptia despre lume, istorie si univers! Azi ajungem la magicele PIRAMIDE. Programul nostru va fi urmatorul:

 • Belvedere
 • Tunelul subpamantean Ravne
 • Muzeul fundatiei
 • Parcul arheologic Ravne 2
 • Piramida Soarelui
 • Vratnica Tumulus
 • Piramida Lunii

Daca vrei poti opta pentru timp de meditatie suplimentara in tuneluri si de asemenea pentru masurarea aurei la intrare si la iesirea din tuneluri. (Vezi preturile la finalul articolului)

Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Sarajevo

z

ZIUA 4

Mic dejun

Azi ajungem in alt loc magic: Medjugorje. Vei afla povestea aparitiei, vei avea timp suficient sa vizitezi uriasa catedrala, dar cel mai important lucru pe care il vei face azi va fi urcarea pe pantele bolovanoase ale dealului misterios pentru a atinge exact locul aparitiei. Nu este greu dar ai nevoie de incaltaminte de drumetie/munte si de multa apa. Sus vei putea sa faci o meditatie, sa admiri peisajul din jur si sa te incarci cu energia locului.

Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Sarajevo si te poti zbengui prin oras.

zzx

ZIUA 5

Mic dejun

Pornim catre o alta destinatie misterioasa unde ne vom minuna de padurea sferelor uriase de piatra. Aceste sfere se afla intr-o zona de basm si nimeni nu stie cum au ajuns acolo, la ce folosesc, de ce tocmai acolo, dar de curand oamenii care le cerceteaza sugereaza ca ar avea un rol important in sadirea vietii pe Pamant. Nu iti spun mai multe. Vei fi mai mult decat uimit! Doar pentru a-ti deschide apetitul priveste pozele de mai jos. Optional poti manca un pranz delicios pregatit de localnici chiar in padurea verde.

Ne indreptam catre Belgrad si ne cazam la hotelul nostru central 4*. Restul serii te poti zbengui in oras

zxxb zxz

ZIUA 6

Mic dejun

Si azi va fi o alta zi speciala, o zi care te va da pe spate pentru ca azi vei afla foarte multe lucruri despre misteriosul Nikola Tesla si cum ar fi putut el schimba destinul omenirii daca nu ar fi fost oprit. Azi vei face experimente pe care nu le vei uita prea curand, te vei simti zglobiu ca un copil si greu vei putea uita aceasta minunata aventura in lumea energiei gratuite, curate si regenerabile. Tot azi vei avea parte si de un tur de oras si vei avea ocazia sa optezi pentru tur  clasic sau tur prin orasul misterios. Alege tu!

Cazare Belgrad central 3*

zcx zxz

ZIUA 7

Mic dejun

Pornim catre casa dar nu inainte de a face o oprire la un sit arheologic misterios unde civilizatia si cultura din epoca de piatra se imbina armonios cu civilizatia si cultura strabunilor geti, cu urmele castrului roman dar si cu scheletele de mamut.

Vizita in acest loc fantastic va fi ultima pe lista excursiei noastre. Nu ne ramane decat sa pornim spre casa si sa punem la cale noi aventuri saltarete.

Ajungem seara la Bucuresti in jurul orei 22.30 in functie de conditiile drumului.

zxcx zzzs

Supliment single 100  €.

Copiii pana la 12 ani au o reducere de 80 €.

La inscriere se achita minim 100 €.                                            

Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 30 de zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

 • ghid autorizat
 • transport cu microbuz sau autocar in functie de numarul de persoane inscrise
 • orice bagaj doresti fara limita de greutate
 • 3 cazari  cu mic dejun Belgrad hotel central 3*
 • 3 cazari cu mic dejun Sarajevo hotel central 3*

Mentiune: hotelurile vor fi comunicate turistilor inscrisi in excursie cu cel putin o saptamana inainte de plecare

Pretul nu include:

 • alte mese (pranz, cina) nespecificate in program
 • bauturi
 • souveniruri
 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice dupa cum urmeaza:

-bilet Muzeu Craiova 10 lei

-sit arheologic Lepinski Vir 450 rsd (4 euro)

-mocanita sarbeasca 900 rsd (10 euro) + masa de pranz (aproximativ 10 euro)

-zi de vizita ghidata la Piramidele de la Visoko 25 euro

-pranz pe Piramida Lunii 10 euro

-meditatie suplimentara in tuneluri 2,5 euro/ora/persoana

-masurare aura inainte de intrare in tuneluri si la iesirea din tuneluri 25 euro

-muzeu Belgrad 50 rsd aproximativ

-tur ghidat oras Belgrad 5 euro

-tur ghidat Belgrad (turul misterelor)12 euro

-tur ghidat oras Sarajevo 5 euro

-sit arheologic pe Dunare 250 rsd(3 euro)

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Daca nu se intruneste un grup de minim 15 persoane, excursia poate fi anulata sau grupul poate opta pentru continuarea excursiei achitand un supliment de 100 euro

ASIGURAREA MEDICALA ESTE OBLIGATORIE!

Acte necesare –  pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania (sunt tari care nu fac parte din UE)

CE SA LUATI CU DUMNEAVOASTRA

 • Pasaportul, asigurarea medicala de calatorie
 • Bani: cash (euro)/card de credit;
 • Tricouri;
 • Pantaloni scurti;
 • Pantaloni lungi/blugi;
 • Pantofi de drumetie pe teren accidentat
 • Crema protectie solara, balsam de buze, ochelari de soare, palarie;
 • Medicamentele necesare fiecaruia dupa caz;
 • Camera cu carduri de memorie suplimentare si baterii.
 • Servetele antibacteriene/ gel desinfectant pentru maini
 • Rucsac mai mic pe care sa il luati cu dumneavoastra zilnic pentru a transporta zilnic, in excursii, apa, palarii, aparate foto, efecte personale
 • Obiecte de igiena personala

INFORMATII IMPORTANTE

-Pentru plata in RON se foloseste cursul BNR din ziua platii + 2% coeficientul de risc valutar.

-Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

-Hotelurile vor fi prezentate cu 1 saptamana inainte de plecare.

-Agenția de turism Vikingul Saltaret nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale situatii neprevazute care pot aparea in timpul excursiilor: intarzierea sau defectarea mijloacelor de transport, imbolnavirea turistilor, accidente, situatii de urgenta, revolutii locale, stari conflictuale izbucnite in timpul excursiei. De asemenea, odata ce turistul efectueaza plata catre achizitionarea unei astfel de excursii, banii nu se mai pot returna deoarece acestia au fost deja achitati catre Touroperatorul local.

CONDITII DE ANULARE

a) 50% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b) 70% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 60-30 zile calendaristice înainte de data plecării;

c) 100% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 30-0 zile înainte de data plecării.

REGULI PRIVIND TRASEUL

Intentionam sa respectam itinerariul zilnic. In cazul in care se va ivi o situatie neprevazuta, este posibil sa facem mici schimbari. Datorita regiunilor vizitate si al vremii, calatoria poate sa fie imprevizibila uneori. Orice interval orar mentionat este aproximativ si poate varia in functie de circumstantele locale.

TRANSPORT

La fata locului ne vom deplasa cu microbuz/autocar, tren mocanita, sau vom merge pe jos.

ALTE OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Serbia sau Bosnia Herzegovina conform standardelor proprii. Unitatile de cazare mentionate in program pot  fi modificate, oferindu-se alternative similare.

Insotitorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie.

Cazarile se fac in camere de tipul double standard (twin sau one double bed), tripla, single (doar daca se achita suplimentul de camera single) sau apartament. In cazul in care nu doriti suplimentul de camera single, puteti opta pentru partaj in camera dubla sau tripla.

Agentia nu este raspunzatoare pentru conditiile oferite de hoteluri. Distributia camerelor de hotel se face de catre receptiile acestora iar eventualele problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de turist direct la receptie.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

NOTA

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

Turistul accepta prelucrarea datelor personale in scopuri turistice in momentul in care ne contacteaza pentru inscriere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.