PIRAMIDA de la VISOKO, Serbia, Croatia, Bosnia-Herzegovina, 9 zile, 695 euro

PIRAMIDA de la VISOKO, Serbia, Croatia, Bosnia-Herzegovina, 9 zile, 695 euro

PERIOADA:

16 -24 iunie 2018

PRET: 695 EURO

Te invitam in cel mai saltaret circuit al verii, un circuit incarcat de mister, natura in forma ei cea mai pura, locuri incredibile, oameni minunati. Vom avea oportunitatea sa cunoastem viata marelul Tesla, sa ne incarcam energetic la misterioasele piramide de la Visoko, sa rascolim labirintul subteran de acolo, sa ne bucuram de frumusetea oraselor antice de pe malul marii, sa ascultam sunetul de orga creat de mare si vant la Zadar, vom vizita cea mai frumoasa pestera din Europa, ne vom plimba prin minunatul parc natural Plitvice si vom face baie in cascadele de la Krk iar ultima noapte ne va rasfata intr-un tur nocturn prin capitala Ungariei. Ce mai stai pe ganduri, inscrie-te chiar acum in grupul vesel !

Ce vom vizita: Belgrad, Sarajevo, piramidele de la Visoko, Mostar, Dubrovnik noaptea, Split, Zadar, parcul natural Plitvice, Parcul natural KRK, insula Krk, pestera Postojna, Budapesta noaptea

butonxx

bosnian_pyramid_full bosnian-pyramids-mystery-01

ZIUA 1

Ora 6.00 imbarcare in autocar in zona Piata Unirii

Pornim catre Belgrad. Pe drum vom avea ocazia sa ne bucuram de peisajele minunate de la Cazanele Dunarii, de statuia care il infatiseaza pe Decebal. Seara vom ajunge in Belgrad si vom vizita muzeul Tesla unde vom avea ocazia sa efectuam cateva experimente interesante si ne vom simti ca niste cavaleri jedi din Razboiul Stelelor.

Cazare Belgrad

Serbia-Belgrade-Nikola-Tesla-Museum-Tesla-Coil-demonstration

ZIUA 2

Mic dejun

Ora 9 plecare de la hotel cu destinatia Sarajevo. Azi vom avea ocazia sa vizitam mult-incercatul oras Sarajevo, cu cladirile sale care inca mai poarta cicatricile razboiului, ne vom plimba prin orasul vechi si ne vom pierde printre stradutele lui parfumate si colorate.

Cazare Sarajevo

ZIUA 3

Mic dejun

Ora 9 plecare de la hotel cu destinatia Visoko si misterioasele sale piramide. Vom petrece o zi intreaga minunandu-ne de complexitatea si secretele pe care piramidele ni le vor dezvalui. Vom urca la un punct de belvedere, vom intra in labirint, vom vizita muzeul, tumulii, Piramida Soarelui, Piramida Lunii. Optional exista posibilitatea petrecerii unei ore suplimentare in labirint, ora in care se efectueaza ritualuri de vindecare. Tot optional se poate efectua masurarea aurei energetice inainte si dupa iesirea din labirint. (vezi costurile mai jos in articol)

Cazare Sarajevo

ZIUA 4

Mic dejun

Ora 9 plecare de la hotel cu destinatia Mostar.

Vom vizita frumosul orasel Mostar si podul lui celebru. Timp liber pentru pranz.

Continuam spre Dubrovnik, unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Timp liber pentru vizitarea orasului.

Cazare Dubrovnik

v

ZIUA 5

Mic dejun

Ora 9 plecare de la hotel cu destinatia Split. Vizitam micul orasel

Ne deplasam catre Zadar. Vizitam minunatul oras si zabovim pe malul marii pentru a asculta muzica valurilor si a vantului care sufla in orga.

Cazare Zadar

nnnn

ZIUA 6

Mic dejun

Ora 9 plecare de la hotel cu destinatia parcul natural Plitvice. Toata ziua ne zbenguim in natura! Rauri, cascade, poduri, munte, verdeata, aer curat si aventura, le vom lua la picior pe toate. Aveti nevoie de incaltaminte de drumetie, picioare zdravene si multa voie buna.

Cazare zona Plitvice

2_Plitvice2

ZIUA 7

Mic dejun

Ora 9 plecare de la hotel cu destinatia Krk. Iarasi avem o zi plina de drumetii in natura, dar azi vom face chiar si baie in cascade. Pe langa incaltamintea zdravana de drumetie, avem nevoie si de costume de baie.

Cazare zona Krk

krka1

ZIUA 8

Mic dejun

Ora 9 plecare de la hotel cu destinatia pestera Postojna. Maruntaiele pamantului se vor deschide in fata noastra. Vom lua trenuletul si ne vom aventura in cea mai frumoasa pestera a Europei.

De aici pornim catre Budapesta unde vom ajunge seara si vom intreprinde o alta aventura saltareata, o tura nocturna prin oras cu vaporasul.

Cazare Budapesta

postojna-caves

ZIUA 9

Mic dejun

Ora 9 plecare de la hotel cu destinatia Bucuresti unde vom ajunge seara in jurul orei 21-22 in functie de conditiile de trafic.

Budapest-Sunset-Cruise-17-1024x683

PRETUL INCLUDE :
 • transport cu autocar clasificat
 • insotitor de grup din Romania
 • cazare hoteluri de 3* sau 4*, camere de 2-3 persoane
 • mic dejun
 • taxele guvernamentale
PRETUL NU INCLUDE :
 • alte mese in afara de mic dejun
 • băuturi racoritoare sau alcool
 • taxe de intrare la obiectivele turistice dupa cum urmeaza:
 1. muzeul Tesla 6 euro
 2. turul piramidelor de la Visoko (6-8 ore) 25 euro. Daca doriti si masurarea aurei costa aproximativ 20 euro
 3. taxe de intrare diferite muzee din orasele vizitate
 4. taxa de intrare Plitvice 15 euro
 5. taxa de intrare Krk 15 euro
 6. taxa vizitare pestera Postojna + castel 39 euro
 7. tur Budapesta noaptea aprox 40 euro

butonxx

ALTE DETALII:

Supliment single 380  €.

Copiii sub 12 ani care dorm in camera cu parintii beneficiaza de o reducere de 150 €.

La inscriere se achita minim 350 €.                                            

Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 35 de zile inaintea plecarii.

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. 

Hotelurile incluse in program vor fi anuntate cu minim o saptamana inainte de plecare.

Daca nu se intruneste un grup de minim 15 persoane, excursia poate fi anulata sau pretul se recalculeaza.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

ASIGURAREA MEDICALA ESTE OBLIGATORIE!

ACTE NECESARE –  pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania sau carte de identitate. Pentru copii care calatoresc insotiti numai de unul dintre parinti va rugam sa cititi regulamentul AICI

CE SA LUATI CU DUMNEAVOASTRA

 • Pasaportul sau cartea de identitate, asigurarea medicala de calatorie.
 • Bani: cash (preferabil euro)/card de credit (preferabil Visa, doar pentru marile orase)
 • Tricouri
 • Pantaloni scurti
 • Pantaloni lungi/blugi
 • Camasi cu maneca lunga
 • Pantofi confortabili, sport, care se preteaza la urcari pe munte, teren alunecos si denivelat
 • Pelerina de ploaie
 • Crema protectie solara, balsam de buze, ochelari de soare, palarie
 • Costum de baie+ prosop de plaja+ papuci de plaja
 • Medicamentele necesare fiecaruia dupa caz
 • Kit de prim ajutor – pastile, bandaje, un desinfectant, etc
 • Camera cu carduri de memorie suplimentare si baterii.
 • Servetele antibacteriene, gel antibacterian
 • Rucsac mai mic (aprox. 40 litri) pe care sa il luati cu dumneavoastra zilnic pentru a transporta apa, palarii, aparate foto, efecte personale
 • Obiecte de igiena personala

SANATATE

Este responsabilitatea fiecarui calator sa isi verifice starea de sanatate inaintea calatoriei. Trebuie sa consultati medicul pentru informatii detaliate despre tara vizitata si riscurile la care va supuneti cu cel putin o luna inaintea calatoriei. Va recomandam sa aveti o trusa de prim ajutor care sa contina servetele antibacteriene, pansament, solutie de dezinfectare si medicamente personale.

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

-Cazarile sunt cele mentionate in program sau altele similare. Prin similare se intelege un alt hotel/cabana, dar cu aceleasi facilitati si cu acelasi numar de stele. Hotelurile vor fi prezentate cu 1 saptamana inainte de plecare.

-Agenția de turism Vikingul Saltaret nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale situatii neprevazute care pot aparea in timpul excursiilor: intarzierea sau defectarea mijloacelor de transport, imbolnavirea turistilor, accidente, situatii de urgenta, revolutii locale, stari conflictuale izbucnite in timpul excursiei. De asemenea, odata ce turistul efectueaza plata catre achizitionarea unei astfel de excursii, banii nu se mai pot returna deoarece acestia au fost deja achitati catre cazarile locale si transportatori.

CONDITII DE ANULARE

Turistul va plati:

a) 50% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b) 70% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 60-30 zile calendaristice înainte de data plecării;

c) 100% din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 30-0 zile înainte de data plecării.

butonxx

REGULI PRIVIND TRASEUL

Intentionam sa respectam itinerariul zilnic. In cazul in care se va ivi o situatie neprevazuta, este posibil sa facem mici schimbari. Datorita regiunilor vizitate si al vremii, calatoria poate sa fie imprevizibila uneori. Orice interval orar mentionat este aproximativ si poate varia in functie de circumstantele locale.

TRANSPORT

La fata locului ne vom deplasa cu autocar, barci, sau vom merge pe jos.

ALTE OBSERVATII:

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tarile respective conform standardelor proprii. Unitatile de cazare mentionate in program pot  fi modificate, oferindu-se alternative similare.

Insotitorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu firme locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie.

Cazarile se fac in camere de tipul double standard (twin sau one double bed), tripla, single (doar daca se achita suplimentul de camera single) sau apartament. In cazul in care nu doriti suplimentul de camera single, puteti opta pentru partaj in camera dubla sau tripla.

Agentia nu este raspunzatoare pentru conditiile oferite de hoteluri. Distributia camerelor de hotel se face de catre receptiile acestora iar eventualele problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de turist direct la receptie.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.