Plovdiv, Baba Vanga, circuitul celor 7 lacuri mistice, sanctuare trace, istorie si aventura, 5 zile, 300 euro

Plovdiv, Baba Vanga, circuitul celor 7 lacuri mistice, sanctuare trace, megaliti, energii telurice, mister si aventura,

5 zile, 390 euro

PERIOADA: 22 iulie – 26 iulie

Deja stii ca pregatim pentru tine numai excursii inedite, unice si pline de locuri misterioase incarcate energetic. Iata ca si de data asta suntem la inaltime si la propriu si la figurat pentru ca aventurile pe care ti le propunem nu au pereche!

Trebuie sa vezi minunile de la parcul natural Iskar-Panega, trebuie sa privesti cerul prin Ochii Zeitei, trebuie sa descoperi cu ochii mariti de uimire niste locuri despre care nici macar nu ai auzit si in care odata ajuns vei avea niste trairi deosebite: sanctuare trace atat de vechi incat nimeni nu stie cu precizie daca au aparut inaintea timpului sau timpul a aparut inaintea lor, izvoarele sulfuroase din fundul vulcanului unde a trait pana nu demult celebra prezicatoare Baba Vanga, un oras atat de vechi incat vei simti fiori calcand pe megalitii care il privesc de sus, mormantul trac, fortareata romana, muzeul de etnografie in aer liber, drumetii, istorie si privelisti pe care nu le vei putea uita niciodata. Si in afara de toate astea iti vom incununa excursia cu o salba de lacuri orbitor de albastre situate la inaltimea muntilor, in bataia soarelui, inconjurate de paduri si pasuni, un loc atat de magic si de special incat adeptii filozofiei lui Peter Dunov si al paneuritmiei l-au ales pentru a sarbatori noul an solar in miez de august.

Vino in lumea misterioasa a strabunilor daci, vino cu noi si descopera tainele pamantului si puterea lui binefacatoare.

LAST MINUTE! REDUCERE 90 EURO DACA PLATESTI CHIAR ACUM! ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE PENTRU NUMAI 300 EURO!

POTI PLATI CHIAR ACUM CU CARDUL IN EURO APASAND ACEST BUTON

Pay

 • sau poti solicita factura pentru avans pe email
 • sau poti plati cash la sediul nostru
 • sau poti depune banii in euro in urmtorul cont: Vikingul Saltaret, banca Transilvania, cont euro RO25BTRLEURCRT0288301901

DSC01519 DSC01588

ZIUA 1

Plecam dimineata devreme iar ziua se anunta minunata! Prima oprire pentru dezmortirea picioarelor o vom face la un parc natural minunat cu podete de lemn si cu carari ce se pierd in iarba verde si  printre copaceii de pe malul unui rau cu puteri magice care redau sanatatea, parcul Iskar-Panega. Legende incredibile am pregatit pentru tine iar dupa ce luam putere si vigoare continuam drumul si ajungem la o pestera din al carei tavan inalt zeii te privesc prin 2 ochi curiosi, pestera Prohodna.

Pe inserat ajungem in zona muntilor si ne cazam la Borovets, hotel 4* cu piscina si spa

VEZI HOTEL AICI

a aa

ZIUA 2

Mic dejun

Dimineata devreme fugim la teleferic si uimiti de peisajele ce se desfasoara sub noi ajungem in zona celor 7 lacuri magice. Locul acesta este ales pentru intampinarea anului nou strabun in fiecare miez de august de catre adeptii filozofiei lui Peter Dunov, practicanti ai paneuritmiei. Aici vom parcurge un traseu lejer de aproximativ 4-5 ore pentru a vedea toate lacurile si a absorbi din energia pura a locului.

Continuam drumul nostru catre o alta zona mistica: craterul unui vulcan unde, pana nu demult, a trait clarvazatoarea oarba Baba Vanga. Aici vom vizita casa ei, templul construit de ea dupa multe si controversate discutii cu biserica crestina si ne vom lasa pasii sa se piarda intr-un sit arheologic de pe vremea strabunilor daci, un templu dedicat Zeitei si adeptelor ei. Seara ne cazam la hotelul nostru.

Cazare in zona hotel 2*

VEZI AICI HOTELUL

aaa rupite

ZIUA 3

Mic dejun

Azi ajungem intr-un oras extraordinar de frumos si de interesant, un oras incarcat de istorie antica si medievala, un oras in care megalitii preistorici se impletesc minunat cu cetatea medievala si cu casele in stil otoman, orasul in care mestesugarii, artistii si turistii isi dau intalnire an de an: PLOVDIV. Ajungem dupamasa si ne cazam la hotelul nostru  dupa care fugim la un tur de oras pana seara.

Cazare hotel 4* central

VEZI AICI HOTELUL

az

ZIUA 4

Mic dejun

Plovdiv este inconjurat de niste situri arheologice incredibile ascunse in paduri, pe varfuri de munti, situri atat de vechi incat nu se stie daca ele s-au nascut primele sau timpul s-a nascut inaintea lor. Vom avea privilegiul sa ajungem la 2 dintre ele si sa ramanem uimiti de energia telurica incredibila, de felul in care sunt pozitionate si de misterele locurilor. Ai nevoie de incaltaminte de drumetie, mancare si multa apa. Prima data drumul nostru va serpui prin padurea deasa catre un templu dedicat zeului Sabazios (vezi aici). Aici il vei cunoaste pe vechiul druid si vei avea parte de experiente interesante. Spre seara vom ajunge la un alt loc de cult uitat de vreme (vezi aici) unde te vei minuna de asemanarea cu megalitii din zona muntilor Macin de la noi.

Seara ne cazam intr-o statiune cu ape minerale termale si multa istorie, Hisarya. Aici te poti plimba printre ruine vechi de mii de ani si poti bea apa de la izvoarele din zona.

Cazare Hisarya hotel 3* central cu SPA si piscina cu apa minerala termala

VEZI AICI HOTELUL

zzs zza

ZIUA 5

Mic dejun

Iata ca ultima zi a excursiei noastre a sosit. Dimineata devreme pornim catre casa dar pe drum mai avem de facut cateva opriri in locuri minunate. Prima oprire o facem in apropiere de Hisarya pentru a vizita un templu antic dacic, un muzeu de istorie si termele romanilor iar apoi ne vom ostoi setea cu apele minerale din zona. Continuam drumul pana la muzeul etnografic in aer liber de la Etar unde vom poposi si ne vom bucura de frumusetea unui satuc tipic bulgaresc. De aici o luam drept catre Bucuresti unde vom ajunge seara tarziu si vom pregati alte excursii incredibile.

xx xxx

PRETUL INCLUDE:

 • servicii ghid roman specializat pe legende
 • transport cu microbuz sau autocar clasificat in functie de numarul de persoane participante
 • 4 nopti cazare hoteluri 2-3* (hotelurile vor fi anuntate celor inscrisi)
 • 4 mic dejun

Pretul nu include:

 • intrarile la obiective dupa cum urmeaza:

-telescaun 18 BGN dus-intors (9 euro)

-sit arheologic Zeita mama 2 BGN (1 euro)

-muzeu Baba Vanga 2 BGN (1 euro)

-tur ghidat oras Plovdiv 10 BGN (5 euro)

-templu antic 4 BGN (2 euro)

-muzeu Hisarya 2 BGN (1 euro)

-muzeu Etar 4 BGN (2 euro)

 • mesele si bauturile care nu sunt specificate in program
 • suveniruri si alte cheltuieli nespecificate

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Daca nu se intruneste un grup de minim 9 persoane, excursia poate fi anulata

ASIGURAREA MEDICALA ESTE OBLIGATORIE!

Acte necesare –  carte de identitate sau pasaport

CE SA LUATI CU DUMNEAVOASTRA

 • Carte de identitate sau pasaportul, asigurarea medicala de calatorie
 • Bani: cash (dolari sau euro)/card de credit;
 • PELERINA DE PLOAIE
 • COSTUM DE BAIE (unele hoteluri au piscina si chiar ape minerale/termale)+prosop+slapi
 • Tricouri;
 • Pantaloni scurti/lungi;
 • Pantofi confortabili;
 • Crema protectie solara, balsam de buze, ochelari de soare, palarie;
 • Costum de baie;
 • Medicamentele necesare fiecaruia dupa caz;
 • Camera cu carduri de memorie suplimentare si baterii.
 • Rucsac mai mic pe care sa il luati cu dumneavoastra zilnic pentru a transporta zilnic, in excursii, apa, palarii, aparate foto, efecte personale
 • Obiecte de igiena personala

INFORMATII IMPORTANTE

-Pentru plata in RON se foloseste cursul BNR din ziua platii + 2% coeficientul de risc valutar.

-Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

-Agenția de turism Vikingul Saltaret nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale situatii neprevazute care pot aparea in timpul excursiilor: intarzierea sau defectarea mijloacelor de transport, imbolnavirea turistilor, accidente, situatii de urgenta, revolutii locale, stari conflictuale izbucnite in timpul excursiei.

-De asemenea, odata ce turistul efectueaza plata catre achizitionarea unei astfel de excursii, banii nu se mai pot returna deoarece acestia au fost deja achitati catre touroperatorul local.

REGULI PRIVIND TRASEUL

Intentionam sa respectam itinerariul zilnic. In cazul in care se va ivi o situatie neprevazuta, este posibil sa facem mici schimbari. Datorita regiunilor vizitate si al vremii, calatoria poate sa fie imprevizibila uneori. Orice interval orar mentionat este aproximativ si poate varia in functie de circumstantele locale.

ALTE OBSERVATII:

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Cazarile se fac in camere de tipul double standard (twin sau one double bed), tripla, single (doar daca se achita suplimentul de camera single) sau apartament. In cazul in care nu doriti suplimentul de camera single, puteti opta pentru partaj in camera dubla sau tripla.

Agentia nu este raspunzatoare pentru conditiile oferite de hoteluri. Distributia camerelor de hotel se face de catre receptiile acestora iar eventualele problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de turist direct la receptie.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

NOTA

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

Turistul accepta prelucrarea datelor personale in scopuri turistice in momentul in care ne contacteaza pentru inscriere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.