71b0046a-e22e-4f2b-8f7a-c4aa8456400e_560_420

SEMINARIILE iernii BSS – Basmul, arta Spiritului si Serendipity (Stiinta Norocului)

Hai sa socializam si sa ne simtim bine prin metoda unica BSS !

In cel mai profund sens, frecventele inalte ale celei de a 19-a Chei au acces la taramurile magice. “ – Cheile Genelor, Richard Rudd

Promovam o serie de seminarii sustinute de prietenii nostri ale caror initiative le sustinem cu drag, seminarii unde poti afla lucruri noi si interesante, poti socializa in zilele capricioase de iarna insotiti de un ceai sau cafea, poti cunoaste oameni noi si poti sa iti petreci dupa amiaza intr-o atmosfera placuta, care trece granitele materiei in lumea Podului de Curcubeu. Lansam seminarul de iarna 2020, “Basmul – calatoria subconstientului in materie prin BSS” sustinut de lector Adriana Nica, specialist SQ19 & Serendipity (Cheia Genelor “19” – “Omul Viitorului”, “Al 19-lea Dar – Sensibilitate. Cei ce vorbesc cu animalele, prin Coeficientul de Inteligenta Spirituala; Cheia Genelor “46” – “Stiinta Norocului”). 

70149364_2537766332949190_8107743836358311936_n

DATA SEMINARULUI23 februarie 2020

LOCUL: Str. Austrului, nr 6, zona Foisorul de Foc, Bucuresti

ORA: 12.00 – 16.00

PRET: 119 lei (se incaseaza la fata locului de catre lector si nu face parte din incasarile agentiei)

butonxx

71b0046a-e22e-4f2b-8f7a-c4aa8456400e_560_420

Calatoria subconstientului in materie prin BSS – Basm, arta Spiritului si Serendipity (stiinta norocului)

Stiati ca subconstientul atrage si aduce in preajma noastra diverse elemente care sa ne arate pozitia si drumul pe care ne aflam, dar constientul nici macar nu le observa pentru ca nu are activate functii si programe de observare si decodificare a acestora? …

Ne aducem aminte cu mult drag de basmele copilariei. De perioada fara griji, din viata noastra. Si mai ales de momentele cand visam la eroi, caci ne visam pe noi fiind eroii…

Oare, basmele sunt doar ale copilariei? Sau oare, basmele sunt de asemenea si pentru adulti?

Sunt atatea metafore cuprinse in basme, de care ne-am minunat copii fiind. Si ne-am minunat adulti fiind, citind povestile pentru alti copii. Asa-i ca, prin ochii adultului, basmul se transforma? Ce se ascunde in spatele metaforelor. “Crestea intr-un an, cat altii in zece…” Ce reprezinta codul “10”?

Si daca am afla ca basmele sunt mesaje profunde? Mesaje criptate. Coduri matrice. Da, precum matricele matematice, doar ca nu sunt in formule complicate si cifre, ci in litere, cuvinte si expresii. Tot formule, dar de data aceasta formule ale limbajului. De ce ar fi matematica, fizica si chimia singurele stiinte care sa contina formule… Literatura, este si ea, tot o stiinta. Stiinta celui sau celei ce scrie lucrarea, romanul, nuvela, etc. O stiinta care porneste la fel ca si complicatele formule matematice, tot din creierul uman. La scoala, invatam sa facem analiza textului din punct de vedere literar-artistic si gramatical. Dar, niciuna dintre variante, nu dezleaga enigma formulelor matrice din textele pe care noi le citim.

Taina basmelor? … cu formulele lor complexe, ne ajuta sa ne intelegem pe noi? Cine suntem, ce putem face sa ne schimbam acele aspecte din viata noastra in care dorim schimbarea? Materializarea dorintelor? Basmele ne spun prin cheile metaforice cum putem aduce miracolul din “taramul celalalt” chiar in viata noastra.

Va invitam la un seminar in care sa descoperim impreuna ce enigme se ascund in spatele mesajelor criptate din basme. Ce reprezinta cele “trei probe” prin care trec personajele. Si calatoriile lor. Cine este Ileana Cosanzeana sau Zana Zorilor si cine este Fat Frumos sau Praslea cel Voinic. Si cine este de fapt, Muma Padurii sau mama vitrega cea rea. Si cine sunt “ajutoarele” precum Sfanta Miercuri, Sfanta Vineri si Sfanta Duminica. Un indiciu ar fi ca toate acestea sunt arhetipuri feminine si masculine modificate fata de variantele originale, ci ca, probele reprezinta chiar caile prin care se produc corectiile arhetipale.

Va asteptam in data de 13 octombrie 2019 impreuna cu un trainer care a reusit sa decodifice formulele din basme. Pentru a ajunge aici, a parcurs 10 ani de pregatire in specializari de dezvoltare personala si de experimentari prin situatii limita si evenimente care au creat o punte intre materie si basm, prin care si-a activat cea mai inalta forma de constiinta umana, Constiinta Spiritului, prin cheia SQ 19 (Cheia Genelor “19” – “Omul Viitorului”, “Al 19-lea Dar – Sensibilitate. Cei ce vorbesc cu animalele).  Asadar, va veti intalni cu un specialist in decriptare coduri matrice si activarea programului de decodificare a limbajului universal prin coduri matrice. Cea mai complexa forma din care pornesc urmatoarele doua (EQ –  Coeficientul de Inteligenta Emotionala si IQ – Coeficientul de Inteligenta Mentala), este SQ – Coeficientul de Inteligenta Spirituala. Cheia Genelor 19 prin SQ, este forma cea mai evoluata de exprimare a Inteligentei Spirituale (implicit sensibilitate, puritate, inocenta, integritate, feminitate divina si iubire neconditionata). Trainerul a creat conceptul, a experimentat, a scris o serie de articole si a sustinut seminarii si sesiuni personalizate pe nevoile identificate prin metoda unica BSS a brandului Basm “10:01”.

Ce mai aduce nou acest brand Basm “10:01” prin metoda unica BSS?

 “Serendipity” sau “Stiinta Norocului” – arta prin care se realizeaza miracolele intr-un mod de stare constienta, prin Cheia Genelor “46”. Fiecare experienta noua, a condus-o cu un pas mai aproape de expertiza de decodificare a mesajelor criptate din basme si din viata de zi cu zi.

Ce este diferit in ceea ce ofera?

Experienta cum ne putem schimba viata constient, cu ajutorul codurilor extrase din basme, semne, obiecte, cifre, oameni, evenimente, etc., in mod direct. Si indrumarea de a intelege mai clar si profund starile si situatiile prin care trecem, mai ales cele care ni se par incurcate sau care par ca ne tin pe loc. Parca este relativ, insa codurile chiar ne tin blocati intr-un flux energetic care se invarte intr-un cerc. Suntem intr-o bucla? Situatii si evenimente similare, revin si le retraim iar si iar? Cautam solutii fara sa gasim calea de iesire? Codurile ne arata modul de a iesi din cercul 360 de grade prin transformarea codului 9 in punctul 0 (zero) – iesirea din cerc si urcarea in spirala. Caci, in spatele necunoscutului care nu reusim sa il cunoastem, se afla intotdeauna stiinta care dezleaga enigma.

Basm “10:01” ofera variante de decodificare a enigmelor prin metoda unica BSS.

Ce este metoda unica BSS? Un complex de chei activate prin Dar – transmutarea ADN-ului din negativ in pozitiv prin experiente inedite pe o perioada de 10 ani, la granita dintre realitatea constienta si taramul constientei prin basm.

VINO SI VEI AFLA!

Prezentare chei principale “19” si “46” din BSS – Basm, arta Spiritului si Serendipity (stiinta norocului)

Cheia Genelor “19” – “Omul Viitorului”
“Al 19-lea Dar – Sensibilitate. Cei ce vorbesc cu animalele.
Exista un fenomen rar in randul fiintelor umane, cunoscut sub numele de sinestezie. Sinestezia reprezinta abilitatea genetica de a lega diferitele simturi in interior – de exemplu, sa mirosi cu ochii sau sa simti culori cu ajutorul palmelor. Aceasta are de fapt o profunda conexiune cu al 19-lea Dar si poate fi deseori activat cand o frecventa superioara trece aceasta cheie. Sinestezia este un produs secundar al sensibilitatii sporite la mediul senzorial. Daca ai aceasta Cheie in profilul hologenetic, este foarte posibil sa descoperi abilitati latente, care iti permit sa simti profund mediul in care te afli, si, in particular sa simti, tiparele si nevoile emotionale ale celorlalti, prin intermediul campului auric. … In cel mai profund sens, frecventele inalte ale celei de a 19-a Chei au acces la taramurile magice.
La frecventa superioara, hrana este de fapt energia vietii, sau ceea ce din vechime era numit prana sau chi. Acest Dar iti permite sa dobandesti o sensibilitate sporita fata de aceasta bio-energie vie ce conecteaza toate fiintele. Cand inima si fiinta ti se deschid pentru a simti abundenta acestei energii in natura, devii pentru prima oara independent emotional. Numai activarea iubirii din interiorul ADN-ului tau iti ofera aceasta senzatie extinsa a fiintarii. …
A 19-a Cheie reprezinta un portal genetic catre inconstient, in particular catre inconstientul colectiv. Ceea ce omenirea considera o naivitate reprezinta de fapt in asemenea culturi, o sensibilitate genetic sporita la realitatea cuantica a inconstientului. Pe masura ce aceasta Cheie a Genelor se trezeste din nou in cadrul omenirii, suntem martorii la schimbarile din visele noastre, si, prin acest portal, ne putem reconecta cu simtul nostru ancestral al magiei, ce vine prin intermediul viselor. Oamenii ce au al 19-lea Dar sunt deseori samani, datorita sensibilitatii lor sporite fata de alte lumi si alte taramuri.
A 19-a Cheie a Genelor reprezinta unul dintre cele 3 portaluri majore ce permit omenirii accesul la sfere evolutive din natura. … Cheia a 19-a se comporta ca un marker genetic in ADN-ul uman; si atunci cand atingi o anumita frecventa genetica, markerul activeaza portalul ce permite informatiei sa treaca in mod distinct in aceste lumi paralele. …
Darul al 19-lea are o legatura puternica indeosebi cu regnul mamiferelor. Deoarece ea actioneaza ca un portal intre taramurile constiente si cele inconstiente, cei care stiu cum sa utilizeze acest portal pot accesa informatii de la alte taramuri, diferite de cel uman. …
Aceasta conexiune straveche sta la baza celor ce vorbesc cu animalele – oameni cu inzestrari aparte de comunicare cu animalele sau care pot actiona ca o punte intre cele doua specii diferite. Astfel de oameni se pot acorda la fondurile genetice ancestrale ale anumitor specii si simt deseori o conexiune profunda cu natura la un nivel, la un nivel mai adanc decat oamenii obisnuiti. Capacitatea lor sporita de constientizare a cailor si portalurilor energetice dintre toate taramurile, material, emotional, mental si divin, ii include in randul pionierilor si initiatorilor in aceste sfere magice.” – Cheile Genelor, Richard Rudd

“A 46-a cheie – “Stiinta norocului”
“Fiecare din cele 64 de Daruri reprezinta un anumit tip de genialitate, iar persoanele care au al 46-lea Dar in profilul lor hologenetic se misca prin viata cu o usurinta incredibila. Par sa aiba harul de a se afla in locul potrivit la momentul potrivit. …
Darul al 46-lea
este totodata darul serendipitatii, al norocului caruia ii permiti pur si simplu sa iti iasa in cale, insa acest Dar se manifesta doar atunci cand incepi sa ai o atitudine mai lejera si mai putin posesiva asupra vietii.
Cand intalnesti o persoana a carei frecventa s-a ridicat la nivelul Darului sau, vei observa de fiecare data ceva uimitor. Persoanele cu al 46-lea Dar au capacitatea neobisnuita de a abandona trecutul si de a se lasa dusi de valul momentului prezent. Au o atractivitate la nivel fizic profund, ca si cum viata in interiorul lor ar fi mai intensa. “ – Cheile Genelor, Richard Rudd

VINO SI VEI AFLA!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.