SFINXUL Dobrogean, mormantul uriasului, Muntii Macinului, 1 zi, 150 lei

SFINXUL Dobrogean, mormantul uriasului, Muntii Macinului, 1 zi, 150 lei

PLECARE 12 septembrie 

PRET 150 LEI + 12 lei taxa de acces in Parcul National Macin (se plateste la fata locului si nu face parte din incasarile agentiei), taxa ranger, taxa trecere pod/bac

Tura lejera, traseu cu dificultate medie-mica

Traseul implica treking lejer aproximativ 3-4 ore dus-intors cu urcare de dificultate mica-medie.

Plecare ora 06.00 din Piata Unirii din zona Hotel Horoscop, retur in jur de ora 22 , in functie de conditiile meteo si de cum se misca grupul.

Ne-am gandit sa te ducem intr-un tinut de basm in cautarea civilizatiei gigantilor care au trait aici, pe urmele legendelor si a povestilor de demult. Cu siguranta ai auzit de Sfinxul din Carpati dar stiai ca mai are un frate si in Dobrogea in Muntii Macinului? Tot aici iti vom arata mormantul unui urias, ramasitele unei cetati megalitice distruse de un razboi ciudat, urme ale unor tehnologii avansate, ramasitele unor temple si observatoare astronomice din vremuri stravechi si suntem siguri ca vei ramane uimit de ceea ce vei descoperi alaturi de noi.

Hai cu noi intr-o excursie lejera de o zi in cei mai vechi munti ai Europei, hai sa iti faci prieteni noi sa socializezi, sa iesi dintre betoane la aer curat si sa te distrezi alaturi de un grup minunat!

Iata pe unde te vom plimba:

DSC01769DSC01786 DSC01853 DSC01856

Vrei sa ajungi in locurile din aceste fotografii?! Atunci vino cu noi!

POTI PLATI:

 • direct la acest buton cu card

 • sau solicita factura prin email vikingul.saltaret@yahoo.com si poti plati direct la banca
 • sau suna la 0770558112 si vino sa platesti cash la sediul nostru langa Piata Unirii
 • Inscrierile sunt considerate valabile numai dupa plata sumei de 150 lei. Plata se poate face cash la firma noastra sau prin depunere bancara in contul agentiei (va rugam solicitati prin email)
 • In cazul in care nu mai puteti participa la excursie din diferite motive, sumele platite nu se returneaza dar puteti sa trimiteti pe altcineva in locul dumneavoastra.

Ia cu tine

 • INCALTAMINTE DE DRUMETIE pe teren accidentat 
 • pelerina de ploaie
 • mancare,
 • apa,
 • palarie de soare, lotiune de protectie solara, suntem in Dobrogea, este foarte cald si soarele arde cu putere!
 • aparate de filmat/fotografiat
 • iti recomandam un mic rucsacel pe care sa il porti cu tine usor.

NOTA: IN CAZUL CONDITIILOR METEO NEFAVORABILE NE REZERVAM DREPTUL DE A MODIFICA TRASEUL SI DE A ELIMINA ANUMITE OBIECTIVE DIN TRASEUL INITIAL PENTRU SIGURANTA TURISTILOR.

NOTA

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

Acest articol este considerat anexa la contractul de servicii turistice

In cazul in care nu mai puteti participa la excursie din diferite motive, sumele platite NU se returneaza dar puteti sa va gasiti un inlocuitor.

Turistul accepta prelucrarea datelor personale in scopuri turistice in momentul in care ne contacteaza pentru inscriere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.