DSC01284

Tara lui SFARMA-PIATRA, Bibiloi, morminte trace si piatra de mare in varf de munte, 1 zi, 150 lei

Un BIBILOI se legana, pe o panza de paianjen

Si pentru ca nu se rupea a mai chemat un Bibiloi

Un, doi Bibiloi ! Tu stii ce sunt Bibiloii? Hai cu noi la Bibiloi!

Dupa cum te-am obisnuit cream pentru tine mereu excursii noi si inedite in locuri de legenda, te scoatem din viata cotidiana si te introducem in poveste, te scoatem dintre betoane si te ducem in locuri cu peisaje desprinse din cartile postale, cu aer pur si curat asa cum numai padurile si muntii nostri iti pot oferi. De data asta mergem in Tinutul Pietrei, in lumea lui Sfarma-Piatra pe urmele uriasilor, a pietrelor vii, a pietrei de mare in varf de munte si a legendelor minunate pe care numai Tara Luanei le are de oferit.

Vom parcurge un traseu montan de aproximativ 4-5 ore (dus-intors cu popasuri, fotografii si cu plimbarea printre bibiloi) printre pasuni cu flori si iarba grasa, printre pomi fructiferi, peisaje incredibile, fructe de padure, vacute si aer curat. Partea a doua a excursiei te va lasa cu gura cascata (din nou!) pentru ca vom ajunge in lumea lui Sfarma-Piatra, o lume a pietrei cioplite, cu cariere de piatra, cu morminte trace sapate in piatra, cu grote unde prezenta omului este atestata inca de acum 8000 de ani. Curios?

Hai cu noi la Bibiloi in lumea lui Sfarma-Piatra, hai la dealul care face oua!

DATA PLECARII: 20 iulie

PRET 150 lei

DSC00651 DSC00648

DSC00682 DSC00680

DSC01284 DSC01377

POTI PLATI:

Pay

 • direct cu cardul din fotoliul tau de acasa pe butonul de mai sus
 • sau poti plati direct in banca solicitand factura pe email
 • sau poti plati la noi la sediu cash, suna la 0770558112 si stabileste o intalnire

Se viziteaza:

 • Bibiloii (pietrele vii) – traseu montan 4-5 ore (dus-intors cu pauze)
 • Casa cu blazoane
 • Tara lui Sfarma-Piatra – morminte trace, biserica dintr-o piatra, sculpturi in piatra, grote locuite acum 8000 ani
 • Retur seara la Bucuresti, in jurul orei 21.30 in functie de cum se misca grupul

Pretul include:

 • transport cu microbuz sau autocar clasificat, in functie de numarul de turisti
 • ghid autorizat specializat pe legendele strabunilor

Pretul nu include:

 • donatie la Casa cu blazoane

Plecare ora 07.00 din Piata Unirii din zona Hotel Horoscop, retur in jur de ora 21.30, in functie de conditiile meteo si de cum se misca grupul.

Ia cu tine:

 • INCALTAMINTE DE DRUMETIE pe teren accidentat si noroi (impermeabila),
 • pelerina de ploaie
 • mancare, sandwichuri, dulciuri, fructe
 • bete de trekking
 • apa
 • palarie de soare
 • aparate de filmat/fotografiat
 • iti recomandam un mic rucsacel pe care sa il porti cu tine usor.

DSC00692 DSC00684

DSC01290 DSC01298

NOTA: IN CAZUL CONDITIILOR METEO NEFAVORABILE NE REZERVAM DREPTUL DE A MODIFICA TRASEUL SI DE A ELIMINA ANUMITE OBIECTIVE DIN TRASEUL INITIAL PENTRU SIGURANTA TURISTILOR.

In cazul in care nu mai puteti participa la excursie din diferite motive, sumele platite nu se returneaza dar puteti sa va gasiti un inlocuitor.

NOTA

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.vikingul-saltaret.com

 DSC00675 DSC00646

DSC01309 DSC01332

6 comments on “Tara lui SFARMA-PIATRA, Bibiloi, morminte trace si piatra de mare in varf de munte, 1 zi, 150 lei

 1. Mulţumesc Fluturaş pentru căldura şi promptitudinea cu care mi-ai răspuns. Dacă nu mai am nicio durere şi operaţia a fost f. reuşită, în schimb a apărut altceva. Din cauză că am stat în casă aproape 6 luni pentru că orice deplasare era f. dureroasă, mi s-au lenevit ( atrofiat) muşchii gambelor peste care s-a suprapus şi un început de arterită. Duminica asta îmi dau singură un test. Plec cu o agenţie oarecare la Plevna şi Lovech- o zi,- şi văd cum mă descurc cu mersul. Nu e niciun risc ptcă voi avea nr. tel. al ghidului şi dacă nu fac faţă mă opresc la o cofetărie sau stau pe o bancă, văd eu. Ai excursii f. interesante, tentante şi cu o prezentare incitantă, cu siguranţă îmi voi alege una, în funcţie de rezultatul testului pe care mi-l dau.Succes pe mai departe, cu drag, Mama Michi

 2. Savurez programul excursiilor pe care le organizezi dar şi modul în care le prezinţi. Dar la cei de vârsta a IV-a nu te gândeşti? Înafară de aceştia mai sunt şi tineri cu diverse disfuncţionalităţi ( o gleznă, un umăr, o colană), este imposibil să nu găseşti şi pentru ei ceva.

  1. Buna ziua doamna Miki si bine ati venit pe situl nostru! Ma bucur sa va regasesc sanatoasa, voioasa si dornica de aventuri! Desigur am si multe excursii mai lejere si va rog sa consultati lista urmatoare, noi in fiecare weekend plecam undeva, nici un weekend nu suntem acasa! Va asteptam alaturi de noi cu mare drag. Aici le vedeti pe toate iar in email veti gasi recomandarile mele pentru dumneavoastra:
   http://www.vikingul-saltaret.com/calendarul-excursiilor-2019/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.